時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

段錄音大家有沒有聽過?

子爵府

link?
心盲最可怕。

大宅

叫朋友及輿論推爆單新聞,然後話條友仔唔舒服不適宜落口供,迫警方在48小時之後放人,冇得落charge

所以你明白佢點解會有啲咁嘅仔

男爵府

BK Milk勳章

我都有收到呢段錄音.
我唔係好明白.
過咗48小時要放人我明, 但身體不適, 過咗48小時便不用落口供?

大宅

聽過,唔知真定假
因為把聲好後生,用詞都好跟到時下年青人

個仔讀得大學應該最少都40歲,可能keep得好好

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

唔理真定假,而家唔止警察被人用枝筆直射,普通市民都有被枝筆射過,你地仲有良知的,唔好再咁黑心啦
大家都要企出來,要政府馬上立法規管,以保障大家安全

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

thenewme 發表於 19-8-7 16:00
叫朋友及輿論推爆單新聞,然後話條友仔唔舒服不適宜落口供,迫警方在48小時之後放人,冇得落charge

所以你 ...

係...一個中年女士竟然識用「推爆佢等有多啲noise」呢啲term!
好想知佢連登有無account

侯爵府

thenewme 發表於 19-8-7 16:00

所以你 ...

如果係真, 咪有其母必有其子囉。

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

thenewme 發表於 19-8-7 15:58
段錄音大家有沒有聽過?

妨礙司法公正
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

段錄音大家有沒有聽過?

有! like mother like son
放下自在

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

如果有老防,拉埋佢啦

男爵府

LongTimeAgo 發表於 19-8-7 16:10
係...一個中年女士竟然識用「推爆佢等有多啲noise」呢啲term!
好想知佢連登有無account
...

我今年over 50, “推爆佢等有多D noise" 我都識講, 更潮, 或者夾雜更多英文, 甚至用英文溝通, 好多over 50嘅人都可以做到
連登account, discuss account 其實我都有

男爵府

tp-windy 發表於 19-8-7 17:14
我今年over 50, “推爆佢等有多D noise" 我都識講, 更潮, 或者夾雜更多英文, 甚至用英文溝通, 好多over 50 ...

但我唔係呢個乜乜大學學生會會長阿媽, 大家千祈唔好誤會, 我冇本事教一個咁 " 出人頭地” 嘅 “孩子”出來!

jessiemom    發表於 19-8-7 19:03
36900    發表於 19-8-7 17:24

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

話唔舒服入院留夠48小時, 其實討論區一早有醫護人員教路, 只可以話佢係善用

伯爵府

tp-windy 發表於 19-8-7 17:14
我今年over 50, “推爆佢等有多D noise" 我都識講, 更潮, 或者夾雜更多英文, 甚至用英文溝通, 好多over 50 ...

同個仔傾得計多

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

真心問,個個賊比警察拉左跟住病48小時,之後會冇事 ?

大宅

回覆樓主:

咁我哋係咪要推爆佢老防make noise

水晶宮

catcat_22 發表於 19-8-7 17:37
真心問,個個賊比警察拉左跟住病48小時,之後會冇事 ?

我都有咗疑問
天空之城, 快樂之地

男爵府

段錄音大家有沒有聽過?

好多假架,咁易傳出嚟咩

伯爵府

如果屬實,麻煩拉埋佢,等佢母子團聚。

首頁

尾頁

跳至