婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

係呀。。忍到既我都會忍。。
成日入黎我間房,唔知望乜。
到我老公係間房執緊bb床既野。咁我係後面睇緊,討論緊D野點放好。佢又衝入黎企我隔離,同我講,你企係個到。。叫我企埋一邊,我話我想睇下佢整野,佢又話有咩好睇。。。我個下真係o晒咀,個bb係我既,我俾下意見點執,有咩問題?所有bb野我都有出錢。。你係到嚴3嚴4,我都冇出聲。。你成日係到睇住我地執野,入我房慢動作係到放野,夜晚晚入黎吸塵,抹地。明知我訓緊,都一個鍾開幾次門,我都冇開口問你,其實有咩好望啦。。。。

男爵府

manv 發表於 19-8-12 16:53
到我老公係間房執緊bb床既野。咁我係後面睇緊,討 ...

好明顯,99不斷想宣示主權
用肢體語言表示間房只係借俾你住

一係搬走
一係係度門落防盜鎖

子爵府

回覆樓主:

佢有冇鎖匙開門?冇就鎖門。
借錢唔使理,叫佢問個仔攞,食唔落野更加唔使理,買野喺房自己食

男爵府

manv 發表於 19-8-8 17:09
未結婚前已經住埋一齊。成日係我唔係到摷我房入面D野,之後,同我講哩樣唔擺得個樣唔擺得,又想我掉左D公仔 ...

搬啦,離佢有咁遠得咁遠,你先至會有好日子過

男爵府

陪月勳章

waiiwaii0611 發表於 19-8-9 01:10
我個時大肚,未買大肚褲係屋企著,咪求其拎我c6一條短褲著住先囉,點知就比99話我,做乜拎左佢條褲著!話女 ...

嘩, 有呢樣野架??.... 當年我就生, 又轉季, 好熱, 因為就生所以我冇再買, o係屋企冇褲著到, 就著左C6條波褲咋..... 得佢o的褲先著到.... lol

男爵府

陪月勳章

manv 發表於 19-8-12 16:53
到我老公係間房執緊bb床既野。咁我係後面睇緊,討 ...

真係煩到嘔, bb出左世之後, 你99一定會仲煩....

男爵府

hoiching0516 發表於 19-8-13 12:10
嘩, 有呢樣野架??.... 當年我就生, 又轉季, 好熱, 因為就生所以我冇再買, o係屋企冇褲著到, 就著左C6條波 ...

唔知呀(emoji) 佢話囉~~~

男爵府

我明,我都試過,但佢係連我地拖手都會妒忌果種,佢要撓住個仔拖個孫當自己先係一家人咁,當然,佢個仔同孫都甩佢手,仲要係條街度,兩父女就拖返我...真心,好肉酸,我講數字人。

水晶宮

回覆樓主:

加個門鎖,打橫唔使鎖匙嗰D。
下下衝入嚟點得㗎,萬一無着衫呢? 同老公恩愛緊呢?就算唔係都無可能衝入嚟,連工人都識呢D禮貌啦。

男爵府

一系搬一系叫c6話佢呀媽
尼d 99頂佢吾順,好吾尊重摷人袋同房
好易有產前抑鬱

複式洋房

manv 發表於 19-8-8 17:09
未結婚前已經住埋一齊。成日係我唔係到摷我房入面D野,之後,同我講哩樣唔擺得個樣唔擺得,又想我掉左D公仔 ...

遇著呢啲99真想爆
冇晒私癮
平時係房休息緊 就鎖門啦
我覺得佢問你借錢又唔還 係借啲意想你俾家用

如果你地有得分開住就最好

複式洋房

manv 發表於 19-8-9 16:58
我明呀。。。相見好同住難。
我已經有關門,但係佢都係會成日突然開門。
雖然。我地唔會係房做D咩。。

下 要幫佢地啲佬洗埋底褲?!
傻的嗎

侯爵府

我大肚時都比人收埋左個大口仔既紙巾套,屋企得三個人,一係老公一係奶奶,嬲到我剪哂佢掉左!是但一個做既,都唔明做咩收埋佢?

侯爵府

sweetsze 發表於 19-9-14 10:14
遇著呢啲99真想爆
冇晒私癮
平時係房休息緊 就鎖門啦

早上入我房睇佢個孫又點睇?我同仔訓,早上又要比佢嘈醒

大宅

Miulo 發表於 19-8-9 01:43
回覆 KILW 的帖子

啜腳趾係性趣,梗係唔公開做得比人睇啦,不過你喜歡公開的話,又真係無人管到你囉。咁多 ...

咁老公幫老婆剪指甲問題係邊?你都係「唔抵得奶奶」?
遲d個肚凸晒出來..自己彎唔到腰剪又要比人話?

首頁

尾頁

跳至