夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

個仔岩岩先1歲, 我好明白男人對做愛既需要, 我盡左力每個月2-3次, 季經, 有多襄, 我都要靠食藥先黎m...

道德層面既野, 我唔講
呢一年講真教都無訓過好, 財政都有壓力, 無咩特別好既物質可以比到個仔, 真係三兩千都唔捨得買
但係個老公拎2-3千蚊叫雞, 個種心情點形容好?

江山易改本性難移
我應該選擇離婚?
我可以養活自己同個仔架, 起碼唔駛倒貼比人做d咁既野!

複式洋房

你覺得老公喺呢個屋企仲有咩功能?連叫雞錢都要個家庭開支度貼
你個bb咁細,要離開可能早啲決定好啲,第日大個左對爸爸有感情仲唔捨得,除非你忍到成世

複式洋房

muimuimui91 發表於 19-8-9 03:53
你覺得老公喺呢個屋企仲有咩功能?連叫雞錢都要個家庭開支度貼
你個bb咁細,要離開可能早 ...

有時我都覺得自己好可憐, 亦都抵死
諗住大家經歷左咁多野, 共左咁多患難, 應該係可以一齊走落去既人, 點知...
傷心好傷身..
一諗到個仔....只可以攬住佢喊...

男爵府

叫雞已經係唔啱,仲要䀡錢比佢叫,真的接受唔倒。

如果你唔選擇離婚,叫佢拎錢出來用係阿仔身上,如果佢唔肯,佢已經係你的家無存在價值。

要對自己好啲同堅強!

大宅

mi_bear129 發表於 19-8-9 03:03
個仔岩岩先1歲, 我好明白男人對做愛既需要, 我盡左力每個月2-3次, 季經, 有多襄, 我都要靠食藥先黎m...

道 ...

對叫雞無乜睇法,不過我覺得兩個人相處最緊要大家都舒服同開心,慳得唔值既就唔好慳,唔夠錢洗就問佢攞。
自己養得起仔仔就隨時可以離開,細個我爸媽日日嗌交/說話單單打打,捱左6-7年先離婚,分開個刻做女既我即時鬆口氣。
有感情係好難放低,唔洗一下子忘記,時間慢慢過心情就會慢慢好返。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

道 ...

……

複式洋房

fantasytong 發表於 19-8-9 08:42
對叫雞無乜睇法,不過我覺得兩個人相處最緊要大家都舒服同開心,慳得唔值既就唔好慳,唔夠錢洗就問佢攞。
...

我本來對叫雞係 隻眼開隻眼閉嘅
只係冇估到原來咁頻密同離譜
有兩樣嘢犯咗一個 不能逾越 嘅 底線
1係叫雞叫到返屋企不過好彩最後冇
2就係拎啲錢去叫雞都唔留畀個仔

瑪瑙宮

叫雞叫到番屋企
寧養雞都唔養仔

呢件野要黎做乜?

Heman2001    發表於 19-8-9 11:59

複式洋房

回覆樓主:

各位JM, 屈左好耐, 終於係呢度抒發左出黎, 多謝大家! 我知道我要堅張冷靜先可以做正確既決定, 我會加油。

但係我仲未可以堅強起黎, 一望到個仔..(emoji)

侯爵府

回覆樓主:

我睇法係,一個有小朋友友仲要去叫雞既男人,係一個冇人性既人,唔好話老婆,佢係冇愛錫過小朋友,親手摧毀小朋友嘅家。一般人做左父母,只會諗方法去令小朋友快樂成長,去叫雞既男人會行動去做呢種事,仲用埋屋企錢,垃圾都不行,冇資格擁有。我一定同小朋友走,或趕佢走,唔會比小朋友認佢做爸爸。

禁止訪問

大宅

你既低線有啲太低

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男人去叫雞係因為刺激嗎?

複式洋房

kityingfung531 發表於 19-8-9 10:05
你老公知唔知你知佢叫雞?

男人個個都 自以為聰明

複式洋房

Pollyowen 發表於 19-8-9 10:10
男人去叫雞係因為刺激嗎?

好難講, 本性如此, 有d人到咁上下會 開竅

複式洋房

GOGOASIA 發表於 19-8-9 10:10
你既低線有啲太低

係, 我知道,

男爵府

道 ...

男人性需求搶一日兩次都得
睇對手

別墅

華妹妹 發表於 19-8-9 09:55
我睇法係,一個有小朋友友仲要去叫雞既男人,係一個冇人性既人,唔好話老婆,佢係冇愛錫過小朋友,親手摧毀 ...

講事實俾你聽,我身邊幾個男性朋友,已婚,有仔女,外人看對老婆仔女十分好,年年一家去旅行,放假又親子活動,但全部有去叫鷄。

所以你話有小朋友叫鷄冇人性,事實上大把人係咁,佢哋唔覺係一回什麼事。只係好多女人唔知,以為自己好幸福

不過有啲野係唔知好過知,知咗點選擇?全部離婚?個個仔女都仲細。

唔止大陸,而家香港太多一樓一,全港18區都有。幾百蚊已有交易,男人定性少啲都唔得。

洋房

對叫雞尼樣嘢,我沒意見。但係咁樣搞到無法照顧家庭就真係好有問題!
我感覺你老公未必係有身體需要而去叫,係心癮。
兩公婆成日吵架或者沒感情,分開係比較好。小朋友見到父母爭吵對成長傷害更加大!

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Lamcaca 發表於 19-8-9 11:19
講事實俾你聽,我身邊幾個男性朋友,已婚,有仔女,外人看對老婆仔女十分好,年年一家去旅行,放假又親子 ...
唔知嘅情況下, 我寧可佢俾錢去叫好過真係同一個小三有左真感情, 兩樣知道左都係一樣咁衰, 去外求我都可以話佢追求新鮮感

首頁

尾頁

跳至