夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

需然之前已覺好多嘢有問題,但今晚無意睇到另一半手提wechat對話,係我多心或是已去到我想地步

子爵府

ysy_bonnie 發表於 19-8-9 04:31
需然之前已覺好多嘢有問題,但今晚無意睇到另一半手提wechat對話,係我多心或是已去到我想地步

已經約去開房,答案已經好明顯,保重 唔好為左d衰人傷心

複式洋房

ysy_bonnie 發表於 19-8-9 04:31

原來咁多JM 同病相憐

大宅

回覆樓主:

佢開夜,我係whatapp問佢,佢返來部電話Dele.曬wechat所有嘢,所以check唔到部新電話有嘢。
到咗我還返部新電話佢。佢好似放下大石咁,係這克我叫佢開舊的電話,點知舊電話有隱藏wechat唔見咗,這克我更加嬲,然後開過之前記錄,我睇完後問佢,佢立刻發皮氣,然後話衹是玩下,我就話好嘢玩到上床。

大宅

回覆樓主:

離婚無所謂,但我想問如果我拿部電話去先達叫佢地幫我復原資料,可唔可以呢?
奇實想比自己更確實資料令自己死心。

大宅

ysy_bonnie 發表於 19-8-9 06:36
離婚無所謂,但我想問如果我拿部電話去先達叫佢地幫我復原資料,可唔可以呢?
奇實想比自己更確實資料令自 ...

都唔使再確實啦!盲嘅都睇到,再睇多D只會令你更唔開心

侯爵府

BK Milk勳章

同我前夫一樣,身有屎(emoji),俾我知道啲嘢,問多兩問,發爛炸!

大宅

回覆樓主:

個心真係好痛,因為之前一直以為性格問題可以忍,忍咗甘多年。最近這年就同兩個囡駡交,然後兼職要返大6做,因為要做多些兼職,所以經常飲酒通宵,已開始覺得有問題。點解人可以係佢的朋友及親人係好好先生,做咁多兼子
職為屋企,你要忍忍忍

珍珠宮

樓上說得對,我糸你就死心,都費事拿部機去先達,浪費金錢

大宅

mi_bear129 發表於 19-8-9 05:33

原來咁多JM 同病相憐

你原諒佢嗎?我真做唔到

複式洋房

ysy_bonnie 發表於 19-8-9 08:28
你原諒佢嗎?我真做唔到

初犯, 當年我選擇原諒, 而家, 唔值得原諒

大宅

mi_bear129 發表於 19-8-9 09:02
初犯, 當年我選擇原諒, 而家, 唔值得原諒

宜家一齊嗎?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

……

複式洋房

ysy_bonnie 發表於 19-8-9 09:04
宜家一齊嗎?

係, 因為佢仍未知道我已知道所有野, 而我, 迫住自己要冷靜, 好好計劃下一步

要理性 面對係好難嘅, 尋晚有眼光光望天光, 當然床上嘅另一半唔會知道喇
我諗最重要係要準備好心理
呢一刻我仲未準備好但起碼我識得冷靜

大宅

crystal媽咪 發表於 19-8-9 09:04
睇到咁,你仲要咩證據??
你真係想要條片咩?
無謂再令自己難受

唔係,係比自己更死心。因為佢返屋企前Dele.曬所有資料,然後返到來大我

大宅

mi_bear129 發表於 19-8-9 09:07
係, 因為佢仍未知道我已知道所有野, 而我, 迫住自己要冷靜, 好好計劃下一步

要理性 面對係好難嘅, 尋晚有 ...

因阿囡都同我講要冷靜,好再兩個囡都大,佢地話由我决定,但要走係Daddy走,因兩個囡一直佢都無理,所以唔係太好感情。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ysy_bonnie 發表於 19-8-9 09:08
唔係,係比自己更死心。因為佢返屋企前Dele.曬所有資料,然後返到來大我
...

……

翡翠宮

回覆樓主:

仲要咩証據咁都吾夠

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

冇謂知道過去發生左幾多次了, 傷心心痛更大

瑪瑙宮

咁都重唔死心? 重有咩先令到你死心呢? 又開房又未沖涼又一齊沖涼, 好明顯喎.

首頁
12345...6

尾頁

跳至