自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
bustop 發表於 19-8-10 10:08
有無相睇?開心share

依個原價$780既雙拉鏈頭拉開既floral print 袋,50% off,特價了$390,超抵!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

公爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章 陪月勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

珍珠宮

2019新春慶豚圓 環保接龍勳章

小小兔仔 發表於 19-8-10 15:18
剛剛去左買了,都好多人去睇

請問呢款買了幾錢? 謝謝
大家好,我是子悠~~

男爵府

2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

wai001 發表於 19-8-9 19:28
Lesportsac summer sale

係吾係得會員先有折?

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

瀟灑走一回 發表於 19-8-14 10:34
係吾係得會員先有折?

新款正價才係

男爵府

D 物料差咗

男爵府

Evachau 發表於 19-8-14 11:24
新款正價才係

tks, 即係任何人入去都有折?

侯爵府

瀟灑走一回 發表於 19-8-14 12:08
tks, 即係任何人入去都有折?

係吖!舊款有半價和七折

男爵府

Evachau 發表於 19-8-14 12:09
係吖!舊款有半價和七折

tks

男爵府

yubiwa310 發表於 19-8-14 06:35
請問呢款買了幾錢? 謝謝

$250

大宅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
wai001 發表於 19-8-11 07:38
LeSportsac專門店(元朗新店除外)及銅鑼灣SOGO JY’s店由即日起進行Further Sale,精選手袋、背囊、化妝袋等 ...
請問知唔知佢有冇開倉㗎?

珍珠宮

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

CWB Sogo JY's

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

2019新春慶豚圓

allin 發表於 19-8-15 02:05
請問知唔知佢有冇開倉㗎?

不嬲 Lesportsac 都冇開倉㗎wow!……只是年年定期有sale only!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

有冇jm 去睇過Hello Kitty 系列,知道依個款既價錢?Thx!

男爵府

wai001 發表於 19-8-15 07:53
有冇jm 去睇過Hello Kitty 系列,知道依個款既價錢?Thx!

無記錯好似$1080

珍珠宮

2019新春慶豚圓

kimmy2006 發表於 19-8-15 08:03
無記錯好似$1080

Thx a lot!

珍珠宮

2019新春慶豚圓

wai001 發表於 19-8-15 07:53

咁依個款幾錢呢?

侯爵府

wai001 發表於 19-8-15 07:46
不嬲 Lesportsac 都冇開倉㗎wow!……只是年年定期有sale only!

舊年記得之前有JM講過北角有開倉!

男爵府

我唔喜款Kitty.

因為成日去海洋公園,小朋友用零用錢買左個海洋公園版送俾我,下次去玩時用

水晶宮

mimi222shi 發表於 19-8-15 08:44
我唔喜款Kitty.

因為成日去海洋公園,小朋友用零用錢買左個海洋公園版送俾我,下次去玩時用 ...

海洋公園版靚、但無折

首頁

尾頁

跳至
相關內容
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊