自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

MelodyCSY 發表於 19-8-19 21:34
容量好大喎,唔錯

睇到晒各大細size 及款式比較!

子爵府

wai001 發表於 19-8-19 07:05
minions 個散子包!……不過上網問過官網,佢地話 sold out了!

...

好靚。原來有出過架。無留竟添

大宅

wai001 發表於 19-8-19 21:32

其實同我之前買floral 果個双拉鏈個款非常似,只是Hello Kit ...

你買這款Kitty真的很靚

大宅

wai001 發表於 19-8-20 06:37

睇到睇各大細size 比較!

你個靚款已經賣曬喇

珍珠宮

MelodyCSY 發表於 19-8-20 11:54
你個靚款已經賣曬喇

吓!……咩咁快?

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

大宅

wai001 發表於 19-8-20 17:25
吓!……咩咁快?

你嗰款同旅行袋款都冇喇

珍珠宮

MelodyCSY 發表於 19-8-20 11:54
你個靚款已經賣曬喇

http://www.carsac.com/products/bags/collection/hello-kitty

係wow!……上HK官網都睇到,好多都已經 sold out了!……剩返多數是化妝袋、證件袋size 款!

珍珠宮

bustop 發表於 19-8-20 10:38
你買這款Kitty真的很靚

上FB 官網既post 有我買個款既新相!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好靚。

珍珠宮

回覆樓主:

上FB 睇到以下資訊:
HelloKittyxLeSportsac 第二炮快將推出!
此Hello Kitty Favorites系列以黑色為主調,加上刺繡的圖案,而袋中則印有較早前推出的Hello Kitty Collector吊牌圖案,營造了外面型格、裡面可愛的感覺!
Hello Kitty迷請密切留意本專頁,發售日期將稍後公佈!

珍珠宮

wai001 發表於 19-8-21 19:05
上FB 睇到以下資訊:
HelloKittyxLeSportsac 第二炮快將推出!
此Hello Kitty Favorites系列以黑色為主調, ...

上網查個KT 個黑色系列,應該有以下這些款!

男爵府

小小兔仔 發表於 19-8-10 14:26
我都想買KT但唔見官網有,想睇下款同價錢都睇唔到,要去元朗分店先睇到

附上現在日本賣緊的款,睇完五版,先發覺原來日本已經賣緊純黑色嘅Hello Kitty袋。
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

珍珠宮

hellokitty1011 發表於 19-8-21 21:35
附上現在日本賣緊的款,睇完五版,先發覺原來日本已經賣緊純黑色嘅Hello Kitty袋。

你現正在日本嗎?

珍珠宮

回覆樓主:

夏季大減價於星期六 (24/8) 結束!趁週末作最後搶購啦! 快過來金鐘, 尖沙咀,旺角專門店及銅鑼灣SOGO JY's店掃貨吧!

珍珠宮

回覆樓主:

來了,來了,來了!
Hello Kitty Favorites系列(黑色)現於金鐘專門店優先發售。
大家來到這店別忘了跟Hello Kitty拍照Selfie,此展板將會擺放至2019年9月2日,大家切勿錯過!

店舖位置: 金鐘太古廣場1樓143舖

珍珠宮

回覆樓主:

又心郁郁,想買個化妝袋!

wcpcelia    發表於 19-8-30 10:58

珍珠宮

wai001 發表於 19-8-29 20:39
又心郁郁,想買個化妝袋!

黑色依個價錢偏貴咗D!!!

珍珠宮

回覆樓主:

心郁郁,放工立即去黎!……見到sogo 可以用 alipay,所以立即DL 咗個 HK Alipay 個 app,仲拎埋個首次用贈送既HK$50 cash coupon。……所以,原價買依個$250(較大size 既化妝袋),而家只需俾$200。……咁樣平咗,等於新貨有個八折,正!巧開心!!!

珍珠宮

回覆樓主:

距離開學日只有三天,學生們好好享受最後這個週末,並趁這機會購買合適的背囊吧!
即日起至2019年9月8日 LeSportsacHK 專門店購買指定背囊或中旅行袋更會送限定化妝袋一個。 (原價: HK$170,數量有限,送完即止)!
https://www.facebook.com/147274328632396/posts/2950753481617786/

首頁

尾頁

跳至