潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

Chantal_Jardin 發表於 19-8-10 16:34
玫瑰金扣少呀,bright color 之後再儲都冇問題! 呢排好多8W呀 不過SA OFFER K28,我覺得大咗少少,等下一 ...

玫瑰金扣係唯一吸引我既地方。

今年年頭我攞咗隻 k28, p3 色,我用下用下都覺得大,bright colour 細d 會易carry d , 你既決定係啱既

男爵府

Chantal_Jardin 發表於 19-8-10 16:34
玫瑰金扣少呀,bright color 之後再儲都冇問題! 呢排好多8W呀 不過SA OFFER K28,我覺得大咗少少,等下一 ...

朋友有8W k25 offer, 仲諗緊要唔要

大宅

Lindytiger 發表於 19-8-10 17:48
朋友有8W k25 offer, 仲諗緊要唔要

8W K25 見到有SIS係呢度SHARE過 可愛好多呀!

大宅

yyann1124 發表於 19-8-10 16:42
玫瑰金扣係唯一吸引我既地方。

今年年頭我攞咗隻 k28, p3 色,我用下用下都覺得大,bright colour 細d 會 ...

禁止訪問

別墅

Chantal_Jardin 發表於 19-8-10 18:06

我有睇到呀, 隻色真係好靚,我都想要8W嘅Mini bolide , 但我個人比較細粒,怕mini bolide 孭帶過長

希望你都快啲等到你心意嘅顏色啦

男爵府

Chantal_Jardin 發表於 19-8-10 18:06

但真係好容易污糟

大宅

yyann1124 發表於 19-8-10 18:08
我有睇到呀, 隻色真係好靚,我都想要8W嘅Mini bolide , 但我個人比較細粒,怕mini bolide 孭帶過長

希望 ...

多謝你呀!大家咁話!

大宅

Lindytiger 發表於 19-8-10 19:51
但真係好容易污糟

8W都好啲,我有ALINE 8W,有次吃飯跌咗隻炸子雞(年紀大 可能手震 )係檯再彈咗係個袋度。。。有油。。。我用濕紙巾再紙巾清潔,有少少印,唔係好明顯,過咗段時間就好淡,睇唔係好出,除非近睇

另外有個粉筆灰嘅P18,已經光榮染色。。。又試過有朱古力蛋糕碎,遲少少再帶佢洗白白 自此 我宜家帶淺色袋吃飯 一定搵SCARF 或者 攞多塊餐巾COVER 好麻煩 我老公成日笑我無論個袋擺係邊 都會受到傷害!!

啱啱開始買馬仔都會擔心染色呀DIRTY呀刮痕呀之類,宜家我已經對呢啲慢慢釋懷

珍珠宮

yyann1124 發表於 19-8-10 00:03
你哋會揀邊隻?比d意見
1) B25 黑色玫瑰金扣 togo
2) B25 棕色金扣 togo

男爵府

大宅

別墅

回覆樓主:

玫瑰金扣

大宅

男爵府

Off topic, but Rose Gold hardware is available for upcoming a la carte order season.

別墅

Chantal_Jardin 發表於 19-8-10 20:09
8W都好啲,我有ALINE 8W,有次吃飯跌咗隻炸子雞(年紀大 可能手震 )係檯再彈咗係個袋度。。。有油。。。 ...

Hahahahahaha, 可能你d 袋都肚餓,想食埋一份。
最怕high 到深色汚糟野,就麻煩

相對之下,緊係驚袋多過馬仔啦

wcpcelia    發表於 19-8-12 08:48

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

Chantal_Jardin 發表於 19-8-10 20:09
8W都好啲,我有ALINE 8W,有次吃飯跌咗隻炸子雞(年紀大 可能手震 )係檯再彈咗係個袋度。。。有油。。。 ...

但如果連埋配貨, K25要過十萬,同炸子雞一齊分享真係幾肉赤

大宅

Lindytiger 發表於 19-8-11 11:48
但如果連埋配貨, K25要過十萬,同炸子雞一齊分享真係幾肉赤

真係到時嬲到炸!哈哈哈哈哈

洋房

首頁

尾頁

跳至