時事熱話

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

yanyan823 發表於 19-8-10 05:41
d暴徒點解要搞亂香港,你夠中央打咩?到時2047年香港都變香港省啦。個d信用評級系統都會係香港實施, ...

對不起,只係睇咗一部分已經忍唔止笑咗出來,不過我也認同你一些講法。

因此,我要講 : 大家不要做黑衣人,大家不要做黑衣人,大家不要做黑衣人,好重要所以要講3次。

王國長老

王國長老

who's this person writing rubbish here?
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

侯爵府

回覆 青青河邊草 的帖子

新疆西藏有多少成真?連扮中國公安警車D人打市民都有報道。全是有心人攪出黎!用心想下啦,美國對你好。美國流感死六千人都不當會事。香港黃屍去英國領事管求幫忙,人哋馬上報警拉九你D黃屍朋友。捧多D美國🇺🇸,英國🇬🇧啦。見西人就灣腰,見中國人昂頭。不知所謂。見下鏡看清楚你哋黃屍是否雜畜。問下你家父母系咩人。香港比你哋攪到亂七八糟。冶安就是你們想要?
黃屍文宣還有錢收?收左錢都用不上。用你哋D抗爭幣換美金就你叻!

kckammy

複式洋房

回覆樓主:

嗰班和你非黃屍係暴徒幫兇,千古罪人

洋房

yanyan823 發表於 19-8-10 05:41
d暴徒點解要搞亂香港,你夠中央打咩?到時2047年香港都變香港省啦。個d信用評級系統都會係香港實施, ...

點睇孫中山推翻滿清?
點睇毛澤東推翻民國政府?
佢地 當年為都係暴徒嗎?

男爵府

BK Milk勳章

chingyan216 發表於 20-1-24 15:01
點睇孫中山推翻滿清?
點睇毛澤東推翻民國政府?
佢地 當年為都係暴徒嗎?

又講番轉頭,自己上網search番,好多答案,自己慢慢睇。

首頁

尾頁

跳至