3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

有無小朋友試過要割,可以分享下經驗?公立定私家?

複式洋房

connie_smile 發表於 19-8-10 09:19
有無小朋友試過要割,可以分享下經驗?公立定私家?
我仔6歲嘅時侯係反唔到出黎,搵過家庭醫生check但建議可以等佢大d先再攪。不過去到佢12歲再check就發現佢其實係可以反開露到個頭頭出黎,不過包皮都係過長,最後都係去左私家診所度用laser割,所以包皮真係早d割會好d

大宅

BiancaCheung78 發表於 19-8-12 12:08
我仔6歲嘅時侯係反唔到出黎,搵過家庭醫生check但建議可以等佢大d先再攪。不過去到佢12歲再check就發現佢其 ...

laser 係咪無咁痛? 幾耐好番?

複式洋房

connie_smile 發表於 19-8-12 12:09
laser 係咪無咁痛? 幾耐好番?
其實個時有幾隻可以揀嘅,一個係包皮槍,一個係傳統用鉸剪割左佢。醫生話laser康復比較快,但仔仔個傷口都攪左2-3個星期先好番,手術後頭幾日就真係痛嘅,而且手術個時見佢都喊曬

男爵府

請問點樣先要割?仔仔四歲幾都未反到,又唔比我反,冲涼時趁佢玩緊時輕輕整下啫啫,只露到少少出黎

複式洋房

ricky0223 發表於 19-8-12 19:39
請問點樣先要割?仔仔四歲幾都未反到,又唔比我反,冲涼時趁佢玩緊時輕輕整下啫啫,只露到少少出黎
...

好似話係要反到曬出黎就唔使

別墅

發表於 2 小時前 |顯示全部帖子
有冇介紹?你邊個醫生看嫁,我個仔5歲都未番出來?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊