自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 育兒性格勳章 睛靈勳章

睇返之前啲相,條紫藍色裙是朱和未婚夫用來影pre wedding 相著。點解會喺岑身上出現?仲要在同一地點。岑咁唔識做咁唔客氣?!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

佢地係好姊妹,結婚相都係岑親自幫朱影既,點解會著左佢條裙,都係佢兩個自己既事

rainbowchuuu3    發表於 19-8-12 11:32
wcpcelia    發表於 19-8-12 11:08

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

條裙可能原先就係岑嘅呢!!

緣份的天空    發表於 19-8-12 12:34

子爵府

2019新春慶豚圓

佢地好好姊妹,感覺上d衫可能會share著,無咩問題,慳家仲好

子爵府

2019新春慶豚圓 環保接龍勳章 畀面勳章

回覆樓主:

可能好姊妹交換著條裙啫!有乜出奇
大家好, 我是脾脾蟲  

大宅

2019新春慶豚圓

人地鍾意一條裙share兩份着,有乜問題?

大宅

2019新春慶豚圓

只有鍾意講人是非嘅人先會覺得有問題

男爵府

主人家都未話介意

男爵府

或者條裙係岑架呢

rainbowchuuu3    發表於 19-8-12 11:32

男爵府

2019新春慶豚圓

Something borrowed ,something blue

上校車    發表於 19-8-10 18:29
ix54037    發表於 19-8-10 17:24

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

jazzcode 發表於 19-8-10 16:25
Something borrowed ,something blue
我都諗到呢個,俾你講咗先

jazzcode    發表於 19-8-10 20:29

侯爵府

回覆樓主:

呢個係佢兩個嘅事,外人咪理 人哋好姊妹大家都唔care..證明佢哋真是好friend

大宅

佢哋好好姊妹share衫冇問題呀

別墅

Lihoma 發表於 19-8-10 16:28
我都諗到呢個,俾你講咗先

Something new
Something old
Something borrowed
Something blue

有d八卦
有d多事
有d無事生飛
有d無知!

珍珠宮

jazzcode 發表於 19-8-10 16:25

喺結婚當日用,亦唔會同日同埸和其他人, even 物件主人 share 用。

珍珠宮

指南針 發表於 19-8-10 16:40
Something new
Something old
Something borrowed

無知?! something 乜something 物喺結婚當日用,亦唔會同日同埸和其他人, even 物件主人 share 用。

大宅

係wor ,有d奇怪。我覺得條裙原本係新娘子ge,pre wedding 無可能借裙掛。之後可能比左佢沾下喜事呢

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

11B 發表於 19-8-10 16:10
睇返之前啲相,條紫藍色裙是朱和未婚夫用來影pre wedding 相著。點解會喺岑身上出現?仲要在同一地點。岑咁 ...
好朋友

珍珠宮

2019新春慶豚圓 環保接龍勳章

11B 發表於 19-8-10 16:10
睇返之前啲相,條紫藍色裙是朱和未婚夫用來影pre wedding 相著。點解會喺岑身上出現?仲要在同一地點。岑咁 ...

friend到一齊買同一件或share著

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

珍珠宮

Pink_girl 發表於 19-8-10 16:16
佢地好好姊妹,感覺上d衫可能會share著,無咩問題,慳家仲好

普通衫我唔介意,但同日同埸著我用來結婚辦事嘅衫,親姊妹我都唔接受。

首頁
12345...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊