影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2021勳章

Tebing 發表於 20-12-2 11:47
大陸做戲唔太得呀

我只係睇過佢哋綜藝

林更新去到14,小小 forward

侯爵府

2021勳章

Mablelin 發表於 20-12-2 11:53
我只係睇過佢哋綜藝

綜藝佢ok, 唔好拍戲就得啦

侯爵府

2021勳章

Mablelin 發表於 20-12-2 11:53
我只係睇過佢哋綜藝

我見隱秘已偉大d comments 唔錯, 可以試開喎

超級版主

2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Mablelin 發表於 20-12-1 19:53
我只係睇過佢哋綜藝

林更新賴嘢,有微博網民批評佢套劇,佢串番人不特止,仲出張相豎中指,當然俾人鬧爆,之後林更新要刪帖加道歉,不過網上仲鬧緊。佢呢幾年冇咩劇,成日都係拍拖新聞,而家有套劇,讚或彈都好,起碼代表有人睇,而家唔接受批評,仲要玩就玩率性,但好多網民唔賣賬,話佢粗鄙,睇下之後有咩後續。

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

水晶宮

2021勳章

rose-mag 發表於 20-12-3 05:57
林更新賴嘢,有微博網民批評佢套劇,佢串番人不特止,仲出張相豎中指,當然俾人鬧爆,之後林更新要刪帖加 ...

玩死自己真on居.

男爵府

2021勳章

林更新賴嘢,有微博網民批評佢套劇,佢串番人不特止,仲出張相豎中指,當然俾人鬧爆,之後林更新要刪帖加 ...

咁傻仔

超級版主

2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Mablelin 發表於 20-12-3 12:11
咁傻仔

佢自已以為型仔啩,好似張一山咁,套鹿鼎記俾人踩,話佢嘅小寶猴相,佢就撐話自已猴年出世,所以角色有猴相,個導演仲話套劇係拍成鬧劇feel, 真係只要唔要相就咩都講得出。

超級版主

ngwong2 發表於 20-12-3 11:05
玩死自己真on居.

唔只戇居,直情冇禮貌,睇網民截圖,其實評分算正常,係佢自已自視過高就真,女主俾人話唔識做戲,男女主互動冇cp感,唔似懸疑劇等,佢就話俾一星評論網民唔識睇戲,甚至冇睇過戲,語氣差,加埋隻中指,之後嘅都唔算真正道歉,撒賴搏同情似d

男爵府

2021勳章

rose-mag 發表於 20-12-3 13:07
唔只戇居,直情冇禮貌,睇網民截圖,其實評分算正常,係佢自已自視過高就真,女主俾人話唔識做戲,男女主 ...

佢為什麼咁儍仔

男爵府

2021勳章

唔只戇居,直情冇禮貌,睇網民截圖,其實評分算正常,係佢自已自視過高就真,女主俾人話唔識做戲,男女主 ...

我看完後都好反感⋯⋯

公爵府

2021勳章

幾年前曾經有留意林更新,應該出道不久,
忘記了那套劇走紅了,
即刻跟舊公司反面,要打官司,
從此,我對這個人麻麻,
估唔到,
今次的留言盡顯他的劣品

侯爵府

2021勳章

Mablelin 發表於 20-12-3 17:33
我看完後都好反感⋯⋯

Aiya... 點解佢耍咁呀

侯爵府

2021勳章

唔只戇居,直情冇禮貌,睇網民截圖,其實評分算正常,係佢 ...

呀! 了不起的兒科醫生, 那2位女主真心難頂棄劇啦

超級版主

pigtwo 發表於 20-12-3 19:49
幾年前曾經有留意林更新,應該出道不久,
忘記了那套劇走紅了,
即刻跟舊公司反面,要打官司,

林更新第一套劇係步步驚心,演十四爺,以新人嚟講,佢表演非常突出,即時紅起上嚟,之後佢公司唐人影業籌拍步步驚情,打算原班人馬,點知林更新就扭計以解約作為拍續集條件。後來林更新告唐人,一審法院判佢勝訴,可以提前解約,唐人上訴,佢有約在身期間私下接工作違反合約細則,二審林更新敗訴,要賠償唐人195萬作為違約金,原本佢同唐人簽咗10年合約,到2020年前期,但佢拍完步步驚心,該劇播出後紅咗,於2012年尾提出解約,佢呢個人根本就係反骨忘本。

超級版主

Tebing 發表於 20-12-3 23:43
呀! 了不起的兒科醫生, 那2位女主真心難頂棄劇啦

哈哈,我未棄,不過就開咗另一套石頭開花,都未必會繼續睇兒科醫生 睇緊將夜,比慶餘年更多人物,d老戲骨非常好戲。

侯爵府

2021勳章

rose-mag 發表於 20-12-3 23:52
哈哈,我未棄,不過就開咗另一套石頭開花,都未必會繼續睇兒科醫生 睇緊將夜,比慶餘年更多人物, ...

將夜我睇左啦, 一般啦最近d新劇唔太好睇, 裝台我睇左2集唔啱睇, 放棄啦

超級版主

Tebing 發表於 20-12-4 00:40
將夜我睇左啦, 一般啦最近d新劇唔太好睇, 裝台我睇左2集唔啱睇, 放棄啦
...

將夜揹戲嘅男主陳飛宇其實麻麻,佢如果唔係陳凱歌同陳紅個仔,未必可以接到呢部劇,群星拱照下,角色討紅,可惜又係紅咗就起飛脚,辭演將夜2, 不過將夜2都換咗好幾個演員,2不如1,故事複雜,畫面幾靚,我老公鍾意呢種有佢叫得出嘅演員名

超級版主

Tebing 發表於 20-12-4 00:40
...

你唔試下大秦賦?我見豆瓣評分8.X,不過咁多集,唔想跟播就真嘅。

侯爵府

2021勳章

rose-mag 發表於 20-12-4 00:55
將夜揹戲嘅男主陳飛宇其實麻麻,佢如果唔係陳凱歌同陳紅個仔,未必可以接到呢部劇,群星拱照下,角色討紅 ...

我都無睇2呀

侯爵府

2021勳章

rose-mag 發表於 20-12-4 00:57
你唔試下大秦賦?我見豆瓣評分8.X,不過咁多集,唔想跟播就真嘅。

我試緊, 不過唔想睇咁快, 去到4

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
鄧倫 ... 2 3 4 5 6 .. 812
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊