影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Mablelin 發表於 20-12-11 07:49
Who is 袁?

子爵府

Tebing 發表於 20-12-11 07:49
試下啦

冇乜時間!好忙

要搞掂咗個仔科學English Vocab

之後仲要同佢溫下啲課文

水晶宮

Mablelin 發表於 20-12-11 07:50
反而男主角元配太太麻麻地

係呀 不過男主情深

水晶宮

Mablelin 發表於 20-12-11 07:51
冇乜時間!好忙

加油呀一定得

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Mablelin 發表於 20-12-10 15:50
反而男主角元配太太麻麻地

曹曦文,唔掂,好唔鍾意呢個,佢大言不慚到話去如懿傳救場,佢只不過係大大大配角,救咩場,冇場需要佢救,佢本身個角色都唔出色,唔多人記得。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

水晶宮

Mablelin 發表於 20-12-11 07:51
冇乜時間!好忙

Hey 有新劇, 迷雾追踪, 我應該會睇

子爵府

rose-mag 發表於 20-12-11 08:53
曹曦文,唔掂,好唔鍾意呢個,佢大言不慚到話去如懿傳救場,佢只不過係大大大配角,救咩場,冇場需要佢救 ...

其實睇佢個樣已經覺得唔係好掂

子爵府

Tebing 發表於 20-12-12 00:11
Hey 有新劇, 迷雾追踪, 我應該會睇

我未見到

水晶宮

Mablelin 發表於 20-12-13 09:20
我未見到

應該好快見到

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

睇咗3集我的不惑青春,ok喎,梅婷幾討好。又有黃曼,演梅婷老公小三。三個演梅婷,閨蜜同暗戀梅婷嘅男同學學生時代演員都幾可愛。

伯爵府

rose-mag 發表於 20-12-11 08:53
曹曦文,唔掂,好唔鍾意呢個,佢大言不慚到話去如懿傳救場,佢只不過係大大大配角,救咩場,冇場需要佢救 ...
我仲記得佢带資進組,用Grace傳加戲,在傾城時光攪亂檔

水晶宮

Mablelin 發表於 20-12-13 09:20
我未見到

有新劇, 巡回检察组應該好睇

王國長老

Tebing 發表於 20-12-14 00:21
有新劇, 巡回检察组應該好睇

呢套原名人民的正義,排咗好多次都冇播,跟住突然冇宣傳就即日播,唔知搞咩鬼。

水晶宮

rose-mag 發表於 20-12-14 04:44
呢套原名人民的正義,排咗好多次都冇播,跟住突然冇宣傳就即日播,唔知搞咩鬼。
...

我見演員都係識嘅, 我會開呀

王國長老

beauty 發表於 20-12-13 16:41
我仲記得佢带資進組,用Grace傳加戲,在傾城時光攪亂檔

佢唔知有咩背景咁巴閉,搞到趙麗穎同金瀚之後要補戲,所以趙有部份戲份要戴假髮,之後俾觀眾話趙個假髮造型醜樣。原著小說好睇,但改編到而家嘅版本簡單慘不忍睹。

水晶宮

rose-mag 發表於 20-12-14 04:56
佢唔知有咩背景咁巴閉,搞到趙麗穎同金瀚之後要補戲,所以趙有部份戲份要戴假髮,之後俾觀眾話趙個假髮造 ...

Between 大秦賦我已睇到跟播41, 拍得好好

王國長老

Tebing 發表於 20-12-14 07:14
Between 大秦賦我已睇到跟播41, 拍得好好

我等出晒先,呢個系列一向都有水準。
我老公睇完將夜1,剛開將夜2,見到d演員變咗好多,佢已經話覺得唔對路,睇咗第一集,好似好多人設唔同咗,最重要係新嘅演員醜樣過之前第一輯嘅。

水晶宮

rose-mag 發表於 20-12-14 07:31
我老公睇完將夜1,剛開將夜2,見到d演員變咗好多,佢已經話覺得唔對路 ...

哈哈將夜2完全唔吸引

我睇大秦賦唔可以煲劇咁煲, 因為幾heavy, 每日2集到就可以

另外我亦睇緊陸毅同林更新嗰套Xmas, new year 假可以慢慢搵劇煲, 今年完全無活動

水晶宮

rose-mag 發表於 20-12-14 07:31
我老公睇完將夜1,剛開將夜2,見到d演員變咗好多,佢已經話覺得唔對路 ...

Oh 大江大河2 12月20播

子爵府

rose-mag 發表於 20-12-14 04:56
佢唔知有咩背景咁巴閉,搞到趙麗穎同金瀚之後要補戲,所以趙有部份戲份要戴假髮,之後俾觀眾話趙個假髮造 ...

咁佢又真係好誇張喎

有人撐腰?

以佢嘅樣貌同身材⋯⋯⋯⋯⋯
竟然可以攪得咁大陣仗?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊