懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

早1個幾月到個肚生咗d 粒粒 以為之後會好 但到而家都未好過 請問有冇人知點先好??
而家5個月有搽bio oil, 但冇生多 冇好過 thanks!!

複式洋房

mwmwson 發表於 19-8-11 12:46
早1個幾月到個肚生咗d 粒粒 以為之後會好 但到而家都未好過 請問有冇人知點先好??
而家5個月有搽bio oil ...

我大肚期間都好似你咁,個肚生粒粒,同你一樣有搽bio oil。我自己就到生左之後啲粒粒先開始退,生之前就算好番都會有印,色素沈澱到而加生完五個月仲慢慢退緊

大宅

mwmwson 發表於 19-8-11 12:46
而家5個月有搽bio oil ...

我都有生過,我搽妊娠油,再搽潤膚乳,就會好返

大宅

ms_silly 發表於 19-8-11 13:13
我大肚期間都好似你咁,個肚生粒粒,同你一樣有搽bio oil。我自己就到生左之後啲粒粒先開始退,生之前就算 ...

我仲想2個月後影大肚照前就好得番tim.......

大宅

Sharonto1020 發表於 19-8-11 13:30
我都有生過,我搽妊娠油,再搽潤膚乳,就會好返

唓係搽完bio oil 再搽lotion???? 我仲以為係太油tim 可唔可以話我知你搽邊隻lotion 呀Sharon??? thanks thanks!!!

複式洋房

mwmwson 發表於 19-8-11 13:48
我仲想2個月後影大肚照前就好得番tim.......
...

就算到時影,出黎嘅相應該會幫你執走啲粒粒

大宅

ms_silly 發表於 19-8-11 13:53
就算到時影,出黎嘅相應該會幫你執走啲粒粒

又係喎 女人始終都貪靚嘅 希望大家都快d 白滑番晒rt

複式洋房

要睇醫生
健康是金,平安是福。

大宅

mwmwson 發表於 19-8-11 13:50
唓係搽完bio oil 再搽lotion???? 我仲以為係太油tim 可唔可以話我知你搽邊隻lotion 呀S ...

係呀,我夜晚沖完涼先搽bio oil,按摩吸收咗再搽lotion,我懷孕3個月前肚有濕疹,都係搽呢隻好返,好似BB紅屁股都可以搽!依家我老公皮肤生粒粒都靠拒,我覺得好正

複式洋房

回覆樓主:

我而家10週,反而肚臍圍住生左好多淺色毛毛

大宅

雲迪克 發表於 19-8-11 16:38
要睇醫生

聽日產檢順便問問醫生先 thanks!

大宅

Sharonto1020 發表於 19-8-11 17:55
係呀,我夜晚沖完涼先搽bio oil,按摩吸收咗再搽lotion,我懷孕3個月前肚有濕疹,都係搽呢隻好返,好似BB紅 ...

好呀 等我試吓先!!! 唔該晒你!!!

大宅

sfcdog7 發表於 19-8-11 18:18
我而家10週,反而肚臍圍住生左好多淺色毛毛

生毛毛 會唔會係囝囝呀?? 好似話囝囝個肚會多咗毛毛咖 不過我唔知真唔真 因為我係囡

複式洋房

mwmwson 發表於 19-8-11 19:40
生毛毛 會唔會係囝囝呀?? 好似話囝囝個肚會多咗毛毛咖 不過我唔知真唔真 因為我係囡
...

我有左之後個肚都生多左好多毛,仲成面粒粒,但我個係囡

大宅

behappy1114 發表於 19-8-11 21:07
我有左之後個肚都生多左好多毛,仲成面粒粒,但我個係囡

cherrrr 唔可信嘅原來

別墅

回覆 behappy1114 的帖子

我都係啊!有左之後肚皮生左好多毛,唔知生完會唔會甩呢?

複式洋房

mor_kwan 發表於 19-8-11 22:28
回覆 behappy1114 的帖子

我都係啊!有左之後肚皮生左好多毛,唔知生完會唔會甩呢? ...

希望生完會少返,我個肚啲毛濃密過c6 ,俾佢笑左好耐
我忍唔住有用脫毛機

首頁

尾頁

跳至