夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

事源夜晚因爲好少事佢睇唔順眼,就一直係到講粗口發脾氣ee哦哦。我忍唔到駁佢咀,因為佢話我乜都做得唔好,又鬧呢樣個樣。嘈交後尾叫我執野走,咁我執。後尾因為雪櫃我放左壺水係到,佢開門拎出黎整瀉左,就鬧我叫我執埋先好走,我執完關雪櫃大力左d,佢又屌話又瀉曬,仲過去大大力搖個門,倒到周圍都係,然後又叫我抹返佢,我話我唔抹,因為佢自己整到咁,後尾佢就一手扯我推我落地下,我撞到手肘,佢仲大聲叫我報警睇下有冇人理我。跟住我都係抹完再走,我而加走左,但我同佢有個小朋友歲半,佢唔比我帶佢走,而加我自己一個返左娘家,好無助,我應該點做?好唔捨得個細。

複式洋房

Fhyy 發表於 19-8-12 00:51
事源夜晚因爲好少事佢睇唔順眼,就一直係到講粗口發脾氣ee哦哦。我忍唔到駁佢咀,因為佢話我乜都做得唔好, ...

點解5比你帶埋小朋友走
咁你依加點算
聽日邊個湊小朋友?

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

應該報警

複式洋房

回覆 soso1227 的帖子

感覺到你好像經常被老公家暴,鄧妳難過。為自己、為小朋友,要鼓起勇氣,找社工/專業人士協助。

公爵府

2019新春慶豚圓

你要報警,去醫院驗傷,告佢家暴,起碼有record 先。有朝一日,你要爭個小朋友返黎,呢啲record 就幫到你

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

FennieMan 發表於 19-8-12 09:20
你要報警,去醫院驗傷,告佢家暴,起碼有record 先。有朝一日,你要爭個小朋友返黎,呢啲record 就幫到你
...

全對

男爵府

2019新春慶豚圓

Fhyy 發表於 19-8-12 00:51
事源夜晚因爲好少事佢睇唔順眼,就一直係到講粗口發脾氣ee哦哦。我忍唔到駁佢咀,因為佢話我乜都做得唔好, ...

應該報警
家暴唔可以忍

複式洋房

叫哂四大長老,一定帶埋個仔走,啲男人唔係十月懷胎,火遮眼好大件事!!

大宅

點解唔即時報警? 家暴同出軌一樣會上癮, 你忍得幾耐?
wcpcelia 唔好點評我
24小時做阿4的C9

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

你c6當你係工人都無當你係老婆,唔係點會用咁嘅態度又郁手

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

點解唔報警,如果佢搵個小朋友發洩咁點算?得歲半je陰公~

伯爵府

離婚啦...要不要都係垃圾...

大宅

BK Milk勳章

回覆樓主:

點解仲要忍??
睇你情況唔係第一次, 其實你一直忍讓, 佢會得寸進尺, 原來鬧你, 你會忍; 粗口大聲鬧, 你又會忍; 特登倒瀉野, 要你執, 你又會執; 下次就一巴掌打你, 再下次就動手動腳, 再再下次會唔會用武器, 我唔知, 希望唔會!

你要自保, 保護小朋友!你老公靠唔住!

水晶宮

2019新春慶豚圓

你使唔使咁聽話
佢叫你抹就抹

別墅

家暴零容忍!去求助!

子爵府

你好聽話 好似好驚佢 你身上如果仲有傷 立即去報警驗傷做紀錄 離開佢 搶返個小朋友

瑪瑙宮

回覆樓主:

報警

大宅

擔心個小朋友, 咁細個無媽媽在身邊, 呢個爸爸好暴力, 樓主要堅強快點自己湊返小朋友.

別墅

對工人姐姐都唔會咁差啦,佢當樓主妳連工人姐姐都不如

男爵府

你使唔使咁聽話呀, 叫你執野走就執, 倒瀉水叫你抹又抹....唉

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
感觸 ... 2 3 4
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊