時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

lovelywww 發表於 19-8-12 03:36
下下叫人黑警,唔係個個警察都係衰!班人堵塞交通,放火,圍司機咁叫咩?市民只係想過番正常生活,係邊班人 ...

我夠知唔係個個都衰。
不過呢度係bk,你問吓距地有冇尊重過年青人?開口埋口都係暴徒。叫黑警並不為過!

侯爵府

親子王國15週年勳章

namibb 發表於 19-8-12 03:41
我夠知唔係個個都衰。
不過呢度係bk,你問吓距地有冇尊重過年青人?開口埋口都係暴徒。叫黑警並不為過!
...

鬧暴徒事小,話人是曱甴嗰啲,真係當自己是納粹軍

子爵府

回覆樓主:

果然係文宣同黨
我有揾過但係冇呀,所以叫你放上嚟比大家睇吓。
另外位文宣要既片YouTube已經大把

子爵府

朱古力妹妹 發表於 19-8-12 03:31
係,差佬無知,催淚彈有指示唔可以室內放~

對所有人有影響!!!

但係又有班盲撐警C9信哂警察講嘅嘢,現場有幾多記者, 影到晒催淚彈頭,警察真係當香港市民個個都係頭腦簡單冇常識。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

emilmama 發表於 19-8-12 03:51

但係又有班盲撐警C9信哂警察講嘅嘢,現場有幾多記者, 影到 ...

C9姐係C9
睇既野都唔同啲
睇前唔睇後
打死罷就

男爵府

namibb 發表於 19-8-12 03:41
我夠知唔係個個都衰。
...

佢哋把口不嬲都

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

男爵府

emilmama 發表於 19-8-12 03:30

算吧啦,到今時今日仲撐警察的

明眼人都知

民房

D暴徒唔單止射盲人地隻眼,仲放煙入地鐵站、屋邨!!
呢班暴徒真係傷害市民,
一定要反!明天一定要齊心到機場

子爵府

happykk 發表於 19-8-12 03:50
果然係文宣同黨
我有揾過但係冇呀,所以叫你放上嚟比大家睇吓。
另外位文宣要既片YouTube已經大把 ...

你是但follow下啲新聞channels, 隨時打開Facebook鋪天蓋地黑警罪證,有片有圖有晒真相,我哋果然活在平衡時空。

只係睇TVB同幫港出聲?TVB頭先晚間新聞都影到黑警扮示威者啦,俾記者問到發老脾啦!

警察扮示威者,即係警察有份挑起亂局。呢啲賤到無倫嘅揦鮓招係黑警先諗得出,但係警方又唔敢認。

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

支技驅曱甴!

複式洋房

umama 發表於 19-8-12 01:49
黑警扮示威者,請解釋

警察扮暴徒去黃大仙搞自己老婆同仔女!
你都係想人地答你呢D Ja! 答得夠唔夠好?
我都唔知你點解仲可以盲撐暴徒嘅無人性行為!
警察深入敵陣捉暴徒都有錯?
一直都有臥底去捉犯嫁啦!!
咁我請你解釋何錯之有?

複式洋房

emilmama 發表於 19-8-12 04:05
你是但follow下啲新聞channels, 隨時打開Facebook鋪天蓋地黑警罪證,有片有圖有晒真相,我哋果然活在平衡 ...

其實你嘅指控喺唔成立!你無證無據,都無片證明到警察有任何行為挑起過亂局wor!
有影到佢地掟磚定影到佢地掟汽油彈?無丫!只係影到佢地有份捉人ja wor!
唔該拎番D真憑實據,先出黎指控人好wor!!

複式洋房

搞到啲鋪頭落晒集,香港經濟真係多得你唔少啊。有咩緊要得過搵多個一日錢呢?有咩緊要得過準時返工放工?其實共產黨又有咩問題!香港政府又有咩問題?只要你唔提出來嘅咪冇問題囉!
共產黨你都得罪真係未死過!

男爵府

anitelab 發表於 19-8-12 04:41
搞到啲鋪頭落晒集,香港經濟真係多得你唔少啊。有咩緊要得過搵多個一日錢呢?有咩緊要得過準時返工放工?其 ...

大家認住呢個文宣, 表面撐暴徒, 骨子裡係紅絲, 成日開POST叫人支持共產黨
第一個分化, 第一個篤灰, 第一個割席, 莫非你都係內鬼?

男爵府

回覆樓主:

大家努力,齊心抗暴

大宅

真係有啲破斧沉舟post, 鬧完暴徒,就叫阿爺出兵。心地太差,JM要理智。

禁止訪問

大宅

umama 發表於 19-8-12 01:49
黑警扮示威者,請解釋

對付恐怖分子,就是要用非常手段,警方做得好

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至