時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

阿紫 發表於 19-8-12 13:15
有 我淨係諗到金主

一定有指示

大宅

回覆樓主:

咁岩嘅。。我呢4 日放工都會去觀星喎

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

不如戒嚴啦!

男爵府

牛年勳章

1998Ruby1998 發表於 19-8-12 13:03
我聽朝要過海,死梗!

我都係

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

littlehoneymum 發表於 19-8-12 13:22
點解唔搞豪宅區 ? 去淺水灣,赤柱,南區,半山啦 !

請唔好深化階级矛盾,社會已夠撕裂了.愛和平的人應團結齊心撑警察,趕走暴徒!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

真係得閒

男爵府

其實點解要搞市民???? 如果佢地有來踩場,都知阻地鐵,D 人實會唔BUY 佢地,EVEN 佢地有人受傷,D 人都唔會同情佢地~~ 仲要搞四日,傻的嗎???? 嚴重影響市民生計~~~
衰D 講,有JM都提過,點解唔圍林鄭屋企,唔去豪宅集會遊行????

大宅

littledot 發表於 19-8-12 12:32
返工嘅預早啲,自求多福

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190812/mobile/bkn-201908120709 ...

堵塞港鐵運作,務求癱瘓全港交通,影響整個星期的生產力。 點

公爵府

回覆 sharonchung 的帖子

幕後金主,係有錢人家,又點會叫暴徒攪自己呀。

男爵府

又係搵著我地小市民搞,人渣敗類 !

翡翠宮

sharonchung 發表於 19-8-12 13:10
有冇人諗過點解兩個月以來,一直只搞平民百姓,但就唔搞山頂、跑馬地、赤柱、南區呢啲豪宅區,不滿林鄭,但 ...

agree.曱甴不如!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

想市民支持,但又專搞市民,甲曱真係患有意覺失調,點做文宣都不會得到市民支持。

大宅

ngwong2 發表於 19-8-12 12:58
炒Q佢地,請我老人家好过啦。

same here!

子爵府

斷人衣食,尤如剎人父母呀

別墅

香港冇晒競爭力 九月一日開始 支持暴徒罷課

首頁

尾頁

跳至