時事熱話

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

siulili 發表於 19-8-12 23:50
葵廣另一出口去葵興都唔遠。 作為普通市民,而家時勢咁亂,自己真係要離開危險嘅地方。 所謂刀劍無眼,真 ...

你唔係現場唔好亂講,我果晚係,有黑衫人話俾我地知唔好向地鐵走,仲想教我點走,佢係咁叫市民散,葵芳果日係冇事嘅,我都上網睇過以為冇事先去,宜家係咪連出街都有問題,你出街,俾整到,係你衰?點解你要出街,唔出街未冇事
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

侯爵府

pigmummy 發表於 19-8-13 13:05
家下出街約人前都會望下果區有冇示威遊行先呢
為自己屋企人著想
有時要避嫌的

星期日葵芳係冇示威嫁
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

大宅

lovececing 發表於 19-8-13 15:21
你唔係現場唔好亂講,我果晚係,有黑衫人話俾我地知唔好向地鐵走,仲想教我點走,佢係咁叫市民散,葵芳果 ...

咁真係應該要怪黑衫人喇

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

青山走犯

別墅

pigmummy 發表於 19-8-13 15:32
咁真係應該要怪黑衫人喇

咪係,邊個去果度聚集先?邊個去圍警署搞破壞先?唔該你哋答左先

子爵府

回覆樓主:

首先,有個細路就唔應該周圍去,出邊太危險,由其是近警署。怨就怨啲暴徒破壞曬我地美好嘅周未喇

別墅

lovececing 發表於 19-8-13 15:22
星期日葵芳係冇示威嫁

而家到到都冇預告會有示威架啦,我都住葵興,都知近警署係有危險唔會去果頭,如你住附近,冇理由意識唔到,除咗冇辦法一定要去果度附迎啫。帶住小朋友更加要小心

侯爵府

小小畦 發表於 19-8-13 17:54
而家到到都冇預告會有示威架啦,我都住葵興,都知近警署係有危險唔會去果頭,如你住附近,冇理由意識唔到 ...

我唔係住個頭,我真係冇意識到會咁,不過我覺得暫時地鐵沿線都有危機

首頁

尾頁

跳至