時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190813/bkn-20190813000203398-0813_00822_001.html

機管局表示,機場今日將實施航班重新編配,航班升降將會受到影響,呼籲旅客在出發前往機場前,透過機場網頁或「我的航班」流動應用程式,了解最新航班情況,亦留意航空公司有關航班的最新消息,並在確認航班後才出發前往機場。 

chloepapa  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 19-8-13 20:03

子爵府

點搞都唔應該搞機場.......

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

namc 發表於 19-8-13 09:45

大宅

大宅

namc 發表於 19-8-13 09:45

仲大把人陪佢地去搞

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

香港人而家連去旅行都飛唔到, 民憤真係停不了!! 搞機場只會增加市民討厭佢地!!

kekka    發表於 19-8-13 11:59

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

影響外國遊客對香港的印象

kekka    發表於 19-8-13 11:59

大宅

唉...

禁止訪問

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章

伯爵府

回覆樓主:

唉,好討厭
(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

伯爵府

kitbebe 發表於 19-8-13 10:28
香港人而家連去旅行都飛唔到, 民憤真係停不了!! 搞機場只會增加市民討厭佢地!! ...

最慘係人地請曬假比曬錢去旅行,佢地一句犧牲下就算 有D家庭架存左成年錢等暑假一家去旅行架

kekka    發表於 19-8-13 11:58
anma    發表於 19-8-13 11:54
(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

公爵府

自私到一個點。搭飛機唔一定去旅行,好多人有種要野做唔係好似佢地咁無所事事

子爵府

超級討厭!

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

影響埋咁多遊客真係好自私, 你有咩權利要迫咁多人做你籌碼? 影響咁多人既正常生活?

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

阻住地球轉

大宅

kitbebe 發表於 19-8-13 10:28
香港人而家連去旅行都飛唔到, 民憤真係停不了!! 搞機場只會增加市民討厭佢地!! ...

成個機場都係乞衣,咁多人撑,點會覺得增加市民討厭

男爵府

wcpcelia 發表於 19-8-13 10:43
影響外國遊客對香港的印象

早就影響晒。唔黎嘅唔黎,黎到都縮短行程。唔通話你知咩。

大宅

WChan 發表於 19-8-13 11:31
影響埋咁多遊客真係好自私, 你有咩權利要迫咁多人做你籌碼? 影響咁多人既正常生活? ...

用市民自由為市民爭取自由 ,咁低智係黄人先諗到

瑪瑙宮

vkbb0413 發表於 19-8-13 11:35
成個機場都係乞衣,咁多人撑,點會覺得增加市民討厭
除左黃絲吧!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

爭取多d 人討厭,真係叻叻!

首頁

尾頁

跳至