潮流時尚

跳至
[飾物] .

首頁

尾頁

複式洋房

onon0308 發表於 19-8-13 19:50
靚呀,seasonal 有買真系要趁手!

係呀, 其實我嗰日咁啱都係呢兩條揀,same taste, seasonal款最怕過左冇, 不過你嗰條都真係好靚

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

pussykat 發表於 19-8-13 19:52
買左啦,仲買埋另一條classic

大宅

Yeecheuk 發表於 19-8-13 19:53
係呀, 其實我嗰日咁啱都係呢兩條揀,same taste, seasonal款最怕過左冇, 不過你嗰條都真係好靚
...

Seasonal 真係會過左就無,有銀兩就唔怕啦
因為我又買左心心星星耳環,買唔同款既,可以襯多d其他野!
你個條好signature,CC logo好閃靚爆

複式洋房

onon0308 發表於 19-8-13 19:55
Seasonal 真係會過左就無,有銀兩就唔怕啦
因為我又買左心心星星耳環,買唔同款既,可以襯多d其他 ...

心心同星星耳環超靚呀, 一定冇買錯 ,不過我少帶耳環,所以就冇買

大宅

Yeecheuk 發表於 19-8-13 19:57
心心同星星耳環超靚呀, 一定冇買錯 ,不過我少帶耳環,所以就冇買

係呀 睇自己喜好今季唔少靚野
我反而鍾意戴耳環,之前手鏈只戴港女Pandora!
而家可以換下

男爵府

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

nice

大宅

onon0308 發表於 19-8-13 17:32
Thanks
Classic$3800
Seasonal$5600

好靚呀,邊間Classic返左貨?(emoji)

翡翠宮

回覆 onon0308 的帖子

Very nice

大宅

2019新春慶豚圓

onon0308 發表於 19-8-13 19:53

其實你兩條一齊戴好靚

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章

手鏈好靚

大宅

太平公主 發表於 19-8-13 23:50
好靚呀,邊間Classic返左貨?(emoji)

我係半島買的

大宅

onon0308 發表於 19-8-14 10:12
我係半島買的

Thanks 真係勁靚,星期六日去買
上個月係德國,我都見唔到有貨

大宅

太平公主 發表於 19-8-14 12:02
Thanks 真係勁靚,星期六日去買
上個月係德國,我都見唔到有貨:thinki ...

Gogogo靚野要多分享!
Sa話哩個classic款係大熱,好耐先番貨!
唔好錯過呀!

大宅

用戶要求終止服務

2019新春慶豚圓

男爵府

2019新春慶豚圓

禁止訪問

象牙宮

appleyuen 發表於 19-8-13 18:14
我舊年都買咗呢條