自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
love2talk 發表於 19-8-14 10:08
你超勁

晚晚都煮到咁鬼靚

唔係晚晚㗎!邊有咁得閒

珍珠宮

miffyumiffy 發表於 19-8-14 10:21
真係有用咩

我同事上月生酮了一個月,瘦10+磅, 今個月食番正常,佢話依家已經反彈一半了

我老公咋,唔係我,我BMI 得17.8,唔洗再減

佢低碳咋,但都減到10磅,可能因為基數大

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

wcandtt 發表於 19-8-13 22:13
仲有整左生酮 ice cream, 自家製希少糖vanilla ice cream and mixed berries jam.

請教雪糕點整?想要食譜

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

wcandtt 發表於 19-8-14 06:22
梗係唔似

感我頂唔順 食完瓜麵想食番個真麵

珍珠宮

wcandtt 發表於 19-8-14 11:31
我老公咋,唔係我,我BMI 得17.8,唔洗再減。

佢低碳咋,但都減到10磅,可能因為基數大

我印象中你都好瘦下

我c6都肥騰騰,佢依家日日跑步,見佢豬腩都細咗小小

大宅

張胡太太 發表於 19-8-14 06:56
好靚又好正呀

幾時到你出手

珍珠宮

laukiki 發表於 19-8-14 11:40
幾時到你出手

好喎,叫埋張胡太太一齊硏究

大宅

miffyumiffy 發表於 19-8-14 10:21
真係有用咩

我同事上月生酮了一個月,瘦10+磅, 今個月食番正常,佢話依家已經反彈一半了

咁已經肯定有用啦,一個月減左1x磅,之後佢又食返好似以前咁當然會增磅啦⋯⋯

大宅

wcandtt 發表於 19-8-14 11:43
好喎,叫埋張胡太太一齊硏究

BK兩大高手

珍珠宮

miffyumiffy 發表於 19-8-14 11:39
我印象中你都好瘦下

我c6都肥騰騰,佢依家日日跑步,見佢豬腩都細咗小小 :happ ...

你老公,其實做運動+注意飲食,係最有效。可惜我老公懶

珍珠宮

laukiki 發表於 19-8-14 11:44
BK兩大高手

La......我真係唔係

珍珠宮

占妹 發表於 19-8-14 11:36
請教雪糕點整?想要食譜

我一陣得閒d打,而家整緊Sourdough

珍珠宮

ganggang 發表於 19-8-14 11:38
感我頂唔順 食完瓜麵想食番個真麵

口感ok㗎,真係可以試下

大宅

伯爵府

2019新春慶豚圓

伯爵府

回覆樓主:

大宅

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

wcandtt 發表於 19-8-13 22:05
有冇人有興趣一齊傾吓?大家交流下多d ideas..........(我晚餐會為老公準備走碳晚餐,我唔洗減肥)
...

食飽見到你張相都流口水!!

珍珠宮

我個紫薯 Sourdough, 剛出爐。

我用澳洲紫薯。

不過這不是低carbs食物。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

d野食好靚,好似大師級作品咁!

首頁
34567...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊