求職招聘

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019勳章 2018復活節勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
邊個話55歲以上的人好難搵工作做,校車保姆這個行業正需要你們這些人才,月薪出糧,每日五轉車,或者下午兩轉車,兼職亦可以,居住九龍區,有意想做,請在 pm留下聯絡電話, 九月開學開工。

大宅

EggBB 發表於 19-8-14 09:44
邊個話55歲以上的人好難搵工作做,校車保姆這個行業正需要你們這些人才,月薪出糧,每日五轉車,或者下午兩 ...
有意,巳PM

子爵府

2019勳章 2018復活節勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

YuemYuen 發表於 19-8-14 18:50
有意,巳PM

謝謝你查詢,已回覆,請查pm。

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

邊個話55歲以上的人好難搵工作做,校車保姆這個行業正需要你們這些人才,月薪出糧,每日五轉車,或者下午兩 ...

麻煩pm, 謝謝

子爵府

queenie0608 發表於 19-8-14 22:38
麻煩pm, 謝謝

多謝你的查詢,已回覆,請查pm與我們聯絡。

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

麻煩pm, 謝謝

大宅

本人男性,退休人士,請問男性請嗎?有興趣兼職上午校車保姆,住牛頭角,請pm

子爵府

hoyin1216 發表於 19-8-15 06:49
本人男性,退休人士,請問男性請嗎?有興趣兼職上午校車保姆,住牛頭角,請pm
...

唔好意思,校車保母多數請女性,如果你有大巴車牌,可以做校車司機,請問你有冇車牌呢?

大宅

EggBB 發表於 19-8-15 09:13
唔好意思,校車保母多數請女性,如果你有大巴車牌,可以做校車司機,請問你有冇車牌呢?
...

收到,知道,沒有,唔該曬(emoji)

大宅

pm please

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

pls pm to me,tks

男爵府

2019勳章

Hi pls. send info. thx

首頁