時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

lokjoan 發表於 19-8-14 10:14
一遍黃,暴徒惡行一點不提,只罵警察和政府

星期一朝早起身一睇fb就洗版式問人良心何在?
仲話唔同路既歡迎unfriend
今日一起身睇fb既水靜河飛冇人出過聲
我都想問句良心何在?

別墅

Un左一大班,剩下冇表態過,我剛也搵返個微博!

子爵府

2020勳章

coey88190 發表於 19-8-14 10:48
不過人地都盡量唔上BK,一遍藍,警察和政府惡行一點不提,只罵暴徒

警察惡行咪驅逐暴徒,保護良好市民,政府惡行咪唔聽五百多萬香港市民民意訂立逃犯條例,至於暴徒惡行,成月上bk 睇到識得背啦

子爵府

2020勳章

veronica1210 發表於 19-8-14 16:16
你睇下d 報紙頭版先,黃媒刻意誤導,唔怪得晒黃人,同埋尋晚我家人睇tvb 直播,都睇唔到縛係行李理車,同 ...

班黃人幾十歲人,做人老豆老母可唔可以用下個腦分析下,用下良心,除左尋晚單野,佢地為左堅持烏托邦民主理想,將黑講成白,我都唔知佢地點樣教下一代。係咪見到警察就要鬧,見到邊個惡d就要驚邊個?咩世界

大宅

sandylaw 發表於 19-8-14 15:59
果個北角咩主任話警察用下體對住佢,反俾阿蛇話佢唔好思想咁污穢 佢地真係滿腦子黃思想 :igiveup ...

掟警總雞蛋條痴線肥佬都話自己係警署俾人性侵
唔該自量下啦,班甲由咁鬼污糟混亂,都唔知有冇病呀,掂到都想洗手,得閒搞你

子爵府

2020勳章

peaceful~ 發表於 19-8-14 16:33
班黃人幾十歲人,做人老豆老母可唔可以用下個腦分析下,用下良心,除左尋晚單野,佢地為左堅持烏托邦民主 ...

其實我識個d 黃人大部份好萌塞,有佢講,冇人講

子爵府

2020勳章

veronica1210 發表於 19-8-14 16:37
其實我識個d 黃人大部份好萌塞,有佢講,冇人講

冇錯,仲要以遍蓋全,太主觀

複式洋房

allah 發表於 19-8-14 10:19
深黃盲撐的朋友我已經 unfollow左

我全部都unfollow晒了
唔理佢佢深黃定淺黃
有d十年都唔出post
一post又學人出d文宣圖呃like呃認同嘅
我都費事逐個逐個分
而家只留一d外國或不談政國但令人開心嘅專頁

大宅

2020勳章

calbee_2014 發表於 19-8-14 16:21
今日一起身睇fb既水靜河飛冇人出 ...

我都係呀
所以我un哂佢地
今朝一起身靜到呢。
之後會專發警察非禮個女仔
又發d扮道歉企圖洗白既圖
哄到成班傻黃唔覺得錯係到講咩不割席。
講咩失誤喎,笑大人個口!
連打兩個人喎。
綁住人手腳。除人褲,拳打腳踢,淋,唔心救護員入去救人,又唔比人走。最後上左救護車仲要比多一拳
哪裡失誤?直情係喪生病狂!一定要捉到呢班人!最少都要坐返十碌!

大宅

有好多撐警察的group,個的卑多的like!
其他block嗮

大宅

luppy 發表於 19-8-14 10:19
直頭取消咗佢啦....用微博啦
Me too

大宅

calbee_2014 發表於 19-8-14 16:21
今日一起身睇fb既水靜河飛冇人出 ...

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

首頁

尾頁

跳至