潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇JM 可以分享Paris 買H 經驗,因將會到Paris 2星期,第一個星期會自己一個可以盡情慢慢Shop,另有冇酒店推介,係咪坐uber 好的?未試過自己一個逗留歐洲

大宅

回覆樓主:

總店要早一日預約入去(我冇去過,網上資料見到)

男爵府

總店買袋 (leather section) 要預約, 買其他items唔洗

樓主要去H買乜? 買衫, 手飾, 鞋應該無乜嘢要留意, 係差咗有無貨有無size

大宅

總店同左岸個間都要預約成功先有袋睇,都頗難約到,其他item walk in就得

wcpcelia    發表於 19-8-15 11:59

大宅

coolalalala 發表於 19-8-14 14:40
總店買袋 (leather section) 要預約, 買其他items唔洗

樓主要去H買乜? 買衫, 手飾, 鞋應該無乜嘢要留意, ...

想買袋

大宅

zoopan 發表於 19-8-14 14:52
總店同左岸個間都要預約成功先有袋睇,都頗難約到,其他item walk in就得

係咪約到買bck都有可能?要spending 嗎?

大宅

剛昨天巴黎回來,左岸乜都冇,SA話夏天不是買袋時機,可能我不是vip! 總店可一天前網上約,不過今次主要帶孩子玩,所以我直頭沒有去了!回港前在機場買了個Evelyne 29, 我見人地縛了maxi twilly 好靚我又喜歡causal 所以即買!

別墅

yinyin05 發表於 19-8-14 12:43
有冇JM 可以分享Paris 買H 經驗,因將會到Paris 2星期,第一個星期會自己一個可以盡情慢慢Shop,另有冇酒店 ...

上個月去了配了差唔多10萬蚊non leather item
都冇我想要嘅袋,最多只offer 我mini bolide(emoji)(emoji),可惜我只是想要kelly.
sales 有比卡片叫我下次去可以先email 比佢幫我留袋。唔知真定假(emoji)(emoji)(emoji)

子爵府

chy3192003 發表於 19-8-14 22:31
上個月去了配了差唔多10萬蚊non leather item
都冇我想要嘅袋,最多只offer 我mini bolide(emoji)(emoji) ...

Mini bolide.......

大宅

都冇我想要嘅袋,最多只offer 我mini bolide(emoji)(emoji) ...

左岸定GV?
你想要咩色Kelly? 會不會太特別所以冇?

伯爵府

Mamaskhy0011 發表於 19-8-15 04:10
Mini bolide.......

mini bolide 英國 walk in 都有,洗10萬不如香港買啦

伯爵府

洗10萬冇K冇B都有C?
係咪你唔啱冇要?

男爵府

上年去咗巴黎三日,三日都約唔到

今年去咗德國,唔使預約,以為有機,買咗接近三萬蚊野,結果最後都係咩都冇,好失望

大宅

太平公主 發表於 19-8-15 13:18
上年去咗巴黎三日,三日都約唔到

今年去咗德國,唔使預約,以為有機,買咗接近三萬蚊野,結果最 ...

我有時好佩服大家肯為個袋配咁多貨,仲要最後係冇offer....
我自己唔捨得咁洗錢,所以應該好難買到kelly

大宅

Deutsche 發表於 19-8-14 19:13
係咪約到買bck都有可能?要spending 嗎?

有可能,只係仲有好多因素令你買唔到, eg. SA唔好人,預約時間係下午黃昏所以賣晒貨,況且預約都好難

我自己預約到但冇offer, 同我比較相信係睇當日assign俾你嘅SA好唔好人

伯爵府

無袋都買十萬?

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

6月29日係近凱旋門附近果間,我walk in 入去問有冇紅色halzan,佢話冇紅色,但有另外一色藍色,超靚,即要,之後再問SA有冇garden party,佢話問我係咪肯定買我話係,跟住佢就拎出嚟俾我,果日總共買咗兩個袋,都唔使spelling(GP我係幫我妹買)

wcpcelia    發表於 19-8-16 09:49

子爵府

我幾日前抽中了去總店但去Disneyland 所以無去到。抽了3 日第3 日才抽到。去Disney 前一日配貨買到想要的袋
Summer 袋匠放假所以難d有b k and c

子爵府

回覆 AC4712 的帖子

你好好彩因今個月間間都要make appointment, 10.30am 倒all appointments 已被taken

男爵府

zoopan 發表於 19-8-15 22:44
我有時好佩服大家肯為個袋配咁多貨,仲要最後係冇offer....
我自己唔捨得咁洗錢,所以應該好難 ...

咁我唔係為咗買袋而買嘅,本身隻錶之前係香港已經睇中左,歐洲平好多,梗係係歐洲買之後又唔覺意睇埋其他飾物仔先買埋,咁買咗野我當然想希望有offer , 但冇都冇辦法

首頁

尾頁

跳至