夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

MommyPanel勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

我有2個小朋友,4、5歲,同所謂既老公感情一半

最近發現佢放假會番大陸,第一次番大陸話約舊同事一齊去
,開頭我唔為意,但有日係房到發現有張大陸買野既單 :買女裝泳衣(☉。☉)
第二次番大陸既前一晚,佢突然問我D玩具(成人玩具)係唔係比我囉左?(‘◉⌓◉’)
我心諗番大陸你要個玩具離做咩?個玩具我買!你唔係呀!唔通想一個玩具想玩幾個人?

可以講我對E個人已徹底失望

我係唔係應該去搵證據,之後同佢離婚!

Jojo

大宅

牛年勳章

jojo10_18 發表於 19-8-14 13:16

竟敢問你攞玩具,正人渣

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

……

複式洋房

又真係幾過份 -_- 佢問得出口 直頭無經過大腦思考

別墅

MommyPanel勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆 crystal媽咪 的帖子

唔係
因為如搵到證據佢搵女人,我可以唔洗怕佢離婚時囉我2個朋友

Jojo

男爵府

拎埋玩具出去同女人玩?!
首先,雞大把性病,掉晒所有玩具!
其次妳老公有病都唔知,唔好中招!
最後,諗下點行落去

男爵府

回覆樓主:

佢都蟲上腦咁都問得出當你傻,玩具都唔好要點知佢之前有無比人用,你都係body check下好

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

jojo10_18 發表於 19-8-14 17:56
回覆 crystal媽咪 的帖子

唔係

明白
咁你搵證據
不過佢都未必會同你爭小朋友
不要從別人的嘴裡去認識我

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

應該唔使喇.............直接咪得

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

佢可能惊你唔知道,是否想玩野.............冷靜的先

琥珀宮

回覆樓主:

複式洋房

咩size 泳衣?你老公唔會cosplay 女人吧?

男爵府

你老公係咪痴咗線? 你2公婆的成人玩具佢打算拎返大陸玩? 諗起都反胃. 換我一定踼死佢
wcpcelia 唔好點評我
24小時做阿4的C9

子爵府

畀面勳章

咁明目張膽?好似有啲奇怪

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

唔駛比面佢,直接問佢要玩具棃做乜?

伯爵府

回覆樓主:

番得大陸既男人,都係想玩大陸g,又平又任砌。雖然在香港都有得玩,不過大陸真係好玩好多,又冇咁容易撞到識人,佢地會past time girl fd 形式出去行街睇戲食飯,夜晚就上房全套服務都係幾舊水。

翡翠宮

回覆樓主:

吾诜驚
小朋友多數跟阿媽
除非你暴打佢地或者吸毒

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢都做得好揚, 驚死你唔知咁, 玩具值幾錢呀? 咁都要拎去同第個女人用, 痴痴地
你經濟能力掂唔掂? 使唔使靠佢養?
萬一分開, 有無地方落腳?
娘家幫唔幫到手?
計掂條數再plan下一步點做啦

別墅

回覆 ccty720 的帖子好嘔心
Jojo

大宅

如果你已決定離婚又無後顧之憂,我會答佢D玩具在Peter屋企

首頁

尾頁

跳至