自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
我點睇都係2個男人,
但再睇多D, 2個都睇唔見喉核???

別墅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
Mrs9588 發表於 19-8-14 19:53
我第一眼睇到係兩個男人

oh! 我也一樣

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

C.Humphrey 發表於 19-8-14 20:17
睇幾多眼都覺得係兩個男人

系lor

子爵府

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

第一眼就知金髮嗰個係女人

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

初睇金髮似男人,但應該係女人,留有手指甲同手幼啲。

伯爵府

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

我以為金髮嗰個有鬚

但就算係兩個男人又點

大宅

我覺得兩個都係男人喎

伯爵府

KKKKit 發表於 19-8-14 20:18
金髮個位應該係女人

有so ?

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

我第一眼睇到係兩個男人

男爵府

我第一眼睇到係兩個男人

兩個男人

大宅

2019新春慶豚圓

So?

子爵府

我第一眼睇到係兩個男人

你唔講 我都以為兩個男人

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

唔係兩個男人咩?

大宅

2019新春慶豚圓

是但啦宜家呢個世代,只要唔係戀童癖我都當佢係正常人㗎啦

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

我收到本雜誌時都有望多2眼

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 Mrs9588 的帖子

<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

複式洋房

兩個男人大笑

男爵府

我第一眼睇到係兩個男人

金色頭髮嗰個點睇都似係男人啦

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊