在職全職

跳至
[全職媽媽] 開心傾~~part 145  

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

newchun 發表於 19-8-15 10:37
12:00左右

我晚晚3am 先瞓

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

newchun 發表於 19-8-15 10:39
日日食好野 ~
日日嘆冷氣 ~

咩好野?

冷氣? 我都有嘅

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 19-8-15 10:40
你自己先最清楚你自己諗緊乜嘢,所以放唔放你自己決定啦

我知自己事

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

newchun 發表於 19-8-15 10:41
早 多 ~

你食好多 D 甜品會好 D ~

謝熊娘娘關心

講開今朝都有D甜既話說我屋企琴日打好左豆漿,通常呢排我早餐做禁食祈禱只吃流質,咪拎返公司飲囉~ 琴日打好就放保溫壺雪好,今朝係公司倒出來點解倒唔出既,原來變左布甸狀既豆腐花

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 19-8-15 10:44
我晚晚3am 先瞓

煲劇?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 19-8-15 10:44
咩好野?

冷氣? 我都有嘅

太多喇, 唔講 ~

放假你又係屋企長開冷氣 ?

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

htts 發表於 19-8-15 08:15
ic ic. Thx

下week 去邊樹玩呀?

聽日去太行宮呀!

寶石宮

多利是 發表於 19-8-15 10:46
謝熊娘娘關心

講開今朝都有D甜既話說我屋企琴日打好左豆漿,通常呢排我早餐做禁食祈禱只 ...

咁好

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 19-8-15 10:43
先2日作感冒, 拍左2包含笑7步丁, 而家又冇晒事
真係賤命一條

太后財多身子弱啊,好似成日都聽見你唔舒服咁嘅

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 19-8-15 10:45
我知自己事

寶石宮

acbeans 發表於 19-8-15 10:51
聽日去太行宮呀!

HELLO 豆 ~

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

htts 發表於 19-8-15 08:16
照完食野呀

啱啱搞掂啦!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 19-8-15 10:05
照完休息下啦

唔照個胃都唔知,話我有啲發炎,仲有幽旋羅門菌,息肉就有兩粒

水晶宮

acbeans 發表於 19-8-15 10:56
...

咁快? 胃炎好普遍,通常食藥攪得掂既

幾錢埋單呀?

雲母殿

acbeans 發表於 19-8-15 10:56
...

要食藥噃,好多年前我老公都有呢隻菌,間中會胃痛

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-8-15 10:53
太后財多身子弱啊,好似成日都聽見你唔舒服咁嘅
小病是福我係阿福

水晶宮

newchun 發表於 19-8-15 10:52
咁好

係囉,原來整豆腐花唔洗比石膏粉既 但我唸濃度要夠高先得

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-8-15 11:02
要食藥噃,好多年前我老公都有呢隻菌,間中會胃痛
好多人都會有呢D菌

雲母殿

bylobb 發表於 19-8-15 11:03
小病是福我係阿福

太后分啲財俾我就冇咁弱啦

雲母殿

bylobb 發表於 19-8-15 11:04
好多人都會有呢D菌

係呀,不過通常都要照胃鏡先會知道

首頁

尾頁

跳至