在職全職

跳至
[全職媽媽] 開心傾~~part 145

首頁
34567...27

尾頁

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
又一日啦,依家啲日子好似過得好快

象牙宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-8-15 11:05
太后分啲財俾我就冇咁弱啦
美妃又想哀家打賞恭桶??

水晶宮

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章

htts 發表於 19-8-15 10:44
我晚晚3am 先瞓

咁夜?

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 19-8-15 11:06
美妃又想哀家打賞恭桶??

本宮想要真金

水晶宮

多利是 發表於 19-8-15 10:46
謝熊娘娘關心

講開今朝都有D甜既話說我屋企琴日打好左豆漿,通常呢排我早餐做禁食祈禱只 ...

咁搞野?

象牙宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-8-15 11:08
本宮想要真金
恭桶已用真金打造

天珠殿

bylobb 發表於 19-8-15 11:10
恭桶已用真金打造

咁我搵宮女幫本宮拎去溶左佢先,呢排手緊

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 19-8-15 11:13
咁我搵宮女幫本宮拎去溶左佢先,呢排手緊
係就快, 宮女明天飛去幫哀家打理太宮

寶石宮

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 19-8-15 10:56
唔照個胃都唔知,話我有啲發炎,仲有幽旋羅門菌,息肉就有兩粒
...

食藥好快好 ~

天珠殿

bylobb 發表於 19-8-15 11:14
係就快, 宮女明天飛去幫哀家打理太宮

咁太后快賜恭桶

寶石宮

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多利是 發表於 19-8-15 11:04
係囉,原來整豆腐花唔洗比石膏粉既 但我唸濃度要夠高先得

豆腐花唔洗比石膏粉 <---點都要落, 爭在多 OR 少

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 19-8-15 11:17
咁太后快賜恭桶
你攞舊果D溶住先啦, 我命人打得黎都蚊瞓

象牙宮

newchun 發表於 19-8-15 11:18
豆腐花唔洗比石膏粉
佢果D唔係豆腐花, 係豆腐膏

水晶宮

多利是 發表於 19-8-15 11:02
咁快? 胃炎好普遍,通常食藥攪得掂既

幾錢埋單呀?

一萬八千幾,保險比晒

天珠殿

bylobb 發表於 19-8-15 11:19
你攞舊果D溶住先啦, 我命人打得黎都蚊瞓

舊果d未洗,痴左舊金可以溶嗎

象牙宮

acbeans 發表於 19-8-15 11:23
一萬八千幾,保險比晒

水晶宮

yanyan-mummy 發表於 19-8-15 11:02
要食藥噃,好多年前我老公都有呢隻菌,間中會胃痛

我又唔覺個胃有咩唔妥,好在個agent叫我照

天珠殿

acbeans 發表於 19-8-15 11:24
我又唔覺個胃有咩唔妥,好在個agent叫我照

可能好輕微,所以keep 住body check 都有好處

水晶宮

yanyan-mummy 發表於 19-8-15 11:02
要食藥噃,好多年前我老公都有呢隻菌,間中會胃痛

其實點解會有嘅?

天珠殿

acbeans 發表於 19-8-15 11:25
其實點解會有嘅?

咁又真係唔知啊,不過嗰時我老公都痛得幾頻密㗎

首頁
34567...27

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊