0-6個月

跳至

首頁

尾頁

大宅

我的育兒心得勳章 畀面勳章

我bb 23日人仔
想問飲大家飲有機illuma便便係咪稀d 水d?
謝謝賜答(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
kissgoodbye 發表於 19-8-14 20:39
我bb 23日人仔
謝謝賜答(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀ ...

Bb頭幾日飲係
但飲飲下,又變左兩日一便,同乾乾地身

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
囡囡都有食illuma organic呀,便便都係日日都有

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
我bb 23日人仔
謝謝賜答(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀ ...

我bb個半月大,由illuma轉去illuma organic 10日度, 都係痾得好水呀,不過一日一次便便。睇左醫生,又話keep住睇情況。

你bb都係好水??

我都諗緊洗唔洗轉過隻奶粉。

大宅

CARMIII 發表於 19-8-16 00:54
我bb個半月大,由illuma轉去illuma organic 10日度, 都係痾得好水呀,不過一日一次便便。睇左醫生,又話ke ...

我都係illuma 轉organic ,比illuma水好多呀。
之前一日一次,轉做一日兩次便便
但感覺谷屎比藍罐輕鬆啲。

咁我諗飲organic啲便便會水啲(emoji)

大宅

matata 發表於 19-8-15 14:54
囡囡都有食illuma organic呀,便便都係日日都有

係咪水份好重咁?

大宅

2019新春慶豚圓

我bb 23日人仔

我囡囡個半月大,食illuma organic,大便都係好稀,好似咖喱狀咁

複式洋房

kissgoodbye 發表於 19-8-16 16:05
我都係illuma 轉organic ,比illuma水好多呀。
但感覺谷屎比藍罐輕鬆啲。 ...

但係咁水係咪唔好嫁??

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
你地飲illuma 幾多個月開始出牙

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
kissgoodbye 發表於 19-8-16 16:05
但感覺谷屎比藍罐輕鬆啲。 ...

我都係咁,由illuma轉organic,因為藍蓋冇貨,發現仔仔由之前兩日一次變成日日有便便,有時仲一日兩次添,不過係好似泥漿咁,但其實飲illuma都係咁,所以諗緊好唔好轉organic,起碼佢有便便先,唔洗日日谷住谷住咁

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊