自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

超級勁寫實!

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

fb啲搧情文宣,文鄒皺咁,都唔似香港人寫
同部都係代朋友出post,又無名無姓
作文都可以咁多人轉發,真係好不可思議

男爵府

2019新春慶豚圓

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
BBJOJO 發表於 19-8-14 21:44

對對對,這就是蘋果

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

tkop 發表於 19-8-14 21:50
尋日有jm快過你Post左喎

我未睇過! 好好笑

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

moma1023 發表於 19-8-15 00:07
對對對,這就是蘋果

公爵府

2019勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

謝分享 好正

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

好諷刺

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

cattz288 發表於 19-8-15 00:11
我未睇過! 好好笑

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22699544
而家的人話好笑,果陣的人就話好嬲

瑪瑙宮

tkop 發表於 19-8-15 00:23
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22699544
而家的人話好笑,果陣的人就話好嬲 ...

習慣左喇! 無咩好嬲! 相反理解就知真相喇

子爵府

男爵府

2019勳章 好媽媽勳章

princess_tone 發表於 19-8-14 22:45
唔係影射緊tvb觀眾咩
好衰嫁 曲線串人 仲等人笑返自己

TVB你有無睇開?

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

象牙宮

moma1023 發表於 19-8-15 00:07
對對對,這就是蘋果

幸福可以好簡單

象牙宮

tkop 發表於 19-8-15 00:23
而家的人話好笑,果陣的人就話好嬲 ...

一件事情裏面
你睇下你用乜嘢心情去睇
幸福可以好簡單

珍珠宮

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

大宅

香港的記者就是咁,好寫實

子爵府

回覆樓主:

好好笑,請問係邊度睇

大宅

lalalababy34 發表於 19-8-14 22:20
Sad but true.. thanks your sharing
謝謝分享

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊