自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

2019勳章

做左幾個月,同事關係吾夾,只是食過一個午餐(初嚟報到的時候),平時再沒有什麼交流。

明天 last day 了,請問大家會否派散水餅?

謝謝。

大宅

回覆樓主:

感情好會,
感情唔好就唔會。

APIGMA    發表於 19-8-16 21:11
ada0707    發表於 19-8-15 09:00

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

咁就唔使啦

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

甘道夫 發表於 19-8-14 23:06
做左幾個月,同事關係吾夾,只是食過一個午餐(初嚟報到的時候),平時再沒有什麼交流。

明天 last day 了, ...

得幾個月又唔夾
徐志摩式告別夠了

你若盛開, 蝴蝶便來!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

做幾個月我唔会派了

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

隨心la..

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

你慳番好過。D人衰,請佢地食都唔多謝。

男爵府

只做咗幾個月,我覺得唔洗派

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

我會慳返D錢

男爵府

2019勳章

甘道夫 發表於 19-8-14 23:06

明天 last day 了, ...

其實大家都吾係好關係,大家連 farewell lunch 都冇 invite ,所以我更加一心打算吾派。

但岩岩同老公講起,佢叫我扮嘢要扮全套,忍埋佢!

我個心好吾舒服,平日已經被班老屎忽蝦蝦霸霸,迫到我走⋯⋯依家仲要我請食散水餅?!

請過來人給我一點意見,謝謝。

心心不忿,但大家認為我有需要忍埋去派散水餅嗎?

男爵府

唔係

如果佢地無farewell lunch, 更加唔會

男爵府

甘道夫 發表於 19-8-14 23:15
其實大家都吾係好關係,大家連 farewell lunch 都冇 invite ,所以我更加一心打算吾派。

但岩岩同老公講 ...

我就唔派,反正大家唔見

公爵府

2019新春慶豚圓

回覆 甘道夫 的帖子

不用啦~~ 分分鍾你明天last day都冇人記得啦~~

超級版主

2019勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 夏天玩到顛

散水餅係答謝同事關照同教導
如果無,更唔打算翻兜,緊係慳返啦,彩佢都傻

珍珠宮

回覆樓主:

唔使派,反正大家唔會再見

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

下,連farewell lunch都無

可以慳返錢

之前我哋公司有個同事又係冇人同佢farewell

結果無派散水餅

有個無恥同事仲不停大大聲問佢有無散水餅派,正一垃圾

子爵府

2019新春慶豚圓

唔會派,冇必要。

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章

超級特務 發表於 19-8-14 23:09
得幾個月又唔夾
徐志摩式告別夠了

輕輕的我走, 正如我輕輕的來, 我不帶走你一片document

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

咁短日子,又唔夾,慳返啦!

大宅

如果唔開心走就可以唔派都無咩所謂,最緊要唔好派左/ 唔派令自己唔開心。

首頁
12345...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊