時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

只要講錯嘢,行錯步,隨時拉埋一邊,境況猶如13/8記者係機場被人暴力對待,我諗睇完尋日條片既人,老師們家長們最驚驚囉!
別忘記今日陌生既佢地,就係老師們家長們曾經讚美過既小朋友!

chloepapa  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 19-8-15 00:29

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

露比EE 發表於 19-8-15 00:08
只要講錯嘢,行錯步,隨時拉埋一邊,境況猶如13/8記者係機場被人暴力對待,我諗睇完尋日條片既人,老師們家 ...

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

教師點會驚?驚既只係不受黃老師教的學生同家長

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

已經叫佢地唔好亂講野
check下同學,老師既 fb有冇d 政治取向既言論就要避忌下

複式洋房

回覆樓主:

我諗唔會既。。。始終係學校著校服有規矩點做到

大宅

mother904 發表於 19-8-15 00:12
教師點會驚?驚既只係不受黃老師教的學生同家長

起初盲撐佢地時當左自己係大佬,點會驚啫,但今日發現原來佢地先係big boss既時候,一日對住班虐待狂幾粒鐘,仲唔提心吊膽呀?

大宅

啊里媽媽 發表於 19-8-15 00:15
我諗唔會既。。。始終係學校著校服有規矩點做到

如果機場個警察真開槍,都係自衞冇罪㗎,但一拎把槍出來,班曱甴驚到呢?
咁老師家長有冇槍吖?最多咪揸碌棍,曱甴會驚?唔好講笑啦!

珍珠宮

露比EE 發表於 19-8-15 00:08
只要講錯嘢,行錯步,隨時拉埋一邊,境況猶如13/8記者係機場被人暴力對待,我諗睇完尋日條片既人,老師們家 ...

D老師都黃的先恐佈
自由太多會令世人失去平衡

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

侯爵府

露比EE 發表於 19-8-15 00:23
如果機場個警察真開槍,都係自衞冇罪㗎,但一拎把槍出來,班曱甴驚到呢?
咁老師家長有冇槍吖?最多咪揸碌 ...

同意,班暴徒根本膽生毛啦!點會驚!不合意就圍打! 學校係社會縮影!我都驚小朋友係學校被黑衣暴徒學生打

複式洋房

露比EE 發表於 19-8-15 00:23
咁老師家長有冇槍吖?最多咪揸碌 ...

咁你又唔好講到成間學校啲學生都係曱甴先得嫁。。。學生哥十四五歲做得啲咩呀,唔係下下都講武力嫁,只要講到以理服人先係做老師既榜樣

伯爵府

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 BK Milk勳章

mickeywinnie3 發表於 19-8-15 00:28
D老師都黃的先恐佈

大宅

啊里媽媽 發表於 19-8-15 00:46
咁你又唔好講到成間學校啲學生都係曱甴先得嫁。。。學生哥十四五歲做得啲咩呀,唔係下下都講武力嫁,只要 ...

你睇下尋日班畜牲點對個真正手無寸鐵既人吖?個警察唔係攞把槍出黎,佢地都唔收手呀!
日日面對住依班畜牲,到時屈出個情緒病來就冇得怪人,比人滅聲就要有骨氣唔好報警呀!

複式洋房

露比EE 發表於 19-8-15 00:52
你睇下尋日班畜牲點對個真正手無寸鐵既人吖?個警察唔係攞把槍出黎,佢地都唔收手呀!
日日面對住依班畜牲 ...

喂,真係一單還一單喎!今次明明係個警察打個女仔先,真正手無寸鐵係個女仔喎,你唔係又同我講佢黑衣人呀?唔係又話段片假呀???仲要個下唔知係咪摸胸。

https://m.facebook.com/1546925482228025/posts/2403985849855313?sfns=1

複式洋房

露比EE 發表於 19-8-15 00:52
日日面對住依班畜牲 ...

我都睇到條片好得人驚,但係新聞話係個警察自己離隊衝入去諗住捉人先出事。。。

複式洋房

啊里媽媽 發表於 19-8-15 01:04
喂,真係一單還一單喎!今次明明係個警察打個女仔先,真正手無寸鐵係個女仔喎,你唔係又同我講佢黑衣人呀 ...

平時學生對警察個啲都仲話可以拗,呢個真係企係到都受罪。

大宅

我都睇到條片好得人驚,但係新聞話係個警察自己離隊衝入去諗住捉人先出事。。。
...

你都識講,個警察諗住入去捉人啫,但班曱甴係諗住打死人喎!

大宅

喂,真係一單還一單喎!今次明明係個警察打個女仔先,真正手無寸鐵係個女仔喎,你唔係又同我講佢黑衣人呀 ...

手無寸鐵既係講被虐待欺凌既果位先生呀!

複式洋房

露比EE 發表於 19-8-15 01:08
你都識講,個警察諗住入去捉人啫,但班曱甴係諗住打死人喎!

咁咪即係警察亂咁搵人捉?我戥個女仔唔抵咋,冇做啲咩都比警察先生誤會。

大宅

啊里媽媽 發表於 19-8-15 01:20
咁咪即係警察亂咁搵人捉?我戥個女仔唔抵咋,冇做啲咩都比警察先生誤會。
...

我戥係機場被影響既每一位市民每一位旅客每一位工作人員唔抵,算啦!影響人同被影響既感受自是不同!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊