美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

超級差,7月尾埋完,上星期8月頭已無晒效果。
做嘅時候係無問題,但做完就開始有問題。先係右邊面突然啪一聲,鬆晒。 What's app 佢問,姑娘話正常,仲有好多勾。再過多幾日已經覺得鬆返,就問姑娘是否會有膠原蛋白增新,佢話會。咁我再等。等左幾日唔對路,因為同未埋前已經一樣,我有影相。

今日約醫生再覆診。佢一黎就要我再埋多 4條 ,$7800。

我話我已經埋左 4條,無理由完全,係完全無效果。跟住就話我肥左 (其實我瘦左2 kg). 又話我之前無聽佢話埋 6條,所以無效 (但我上次肯定問得好清楚,4條有冇效,佢話一定有,只係 6條再靚 d, 但做 4條都好好。)

我再問佢係唔係加多兩條一定有返效果 (因為佢原本 recommend 6條) ,佢就突然話完全無 guarantee。

Exact wordings
點可能可以保證任何嘢?可以保證我唔洗做醫生,我人就係主耶穌基督啦。

咁我話,你話我無聽你講埋 6條所以一 d 效果都無,咁加兩條唔係可以帶效果?

我唔可以保證會有效果架。做醫生就係保證唔到任何嘢。

我問,咁你上次話最有效係韓國線? (即係粗線,玫瑰線) (上次問左佢溶脂,hifu, 蛋白線同玫瑰線,佢話呢隻最有效,即時見效)

個個都唔一樣,我睇你都好似... 漲左 d

我話我瘦左,再問佢,我比左 $7600
點可以一 d d 效果都無 (好彩我有影相證明,佢無得話有效果,因為一樣)

你唔好同我講錢,錢對我黎講唔重要。同埋唔係話你比左錢就一定做到有效果。好多人比左好多錢,仲差左添。

然後見我無意再比錢加線 (因為我覺得 7800都可以完全無效,個再埋多 4條佢都可以咁講啫) ,就叫我返去再睇睇,睇多陣,話遲 d 可能有效 (但佢上次話係即時見效,唔洗等) ,咁我仲可以講咩?咁不負責任。我即刻起身走。
好嬲,貼錢買難受。錢對你黎講唔重要,對我好重要,我呢 d 血汗錢黎,係真心信你先幫襯。點知...

各 jm 如果想再知多 d 可 pm 我,或呢度留言。

我答到一定答。唔想大家浪費金錢。

男爵府

Nickie09 發表於 19-8-15 13:59
超級差,7月尾埋完,上星期8月頭已無晒效果。
做嘅時候係無問題,但做完就開始有問題。先係右邊面突然啪一 ...

雖然都知道冇嘢可以有保證,但係都可以俾啲誠意睇吓點樣解決問題,佢完全係想趕你就咁樣喎!

男爵府

堅無醫德,之前喺其他post(好似係香討)都見過有人話佢差,點知係可以衰成咁!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

複式洋房

我其實返去都係想問下佢意見,完全無效,起碼都檢查一下有冇鬆左

我真係好聲好氣問,我 what's app 姑娘都係問,唔係追究責任o個種態度。但比佢話我肥左 ,又話咩都無保證 (明明之前話最有效,即時見效,keep 1 年起碼) ,我其實係好唔開心。
7800對佢黎講真係唔係咩大數目,但對我一個女人仔黎講其實好多錢... 美容院仲平,但我一心信醫生會好過美容院嘛...

複式洋房

回覆 ktang0 的帖子

係呀,所以我都起身走。姑娘可能都覺得唔好意思,追兩步叫我有咩問題再 what's app 佢。我都好坦白講,好灰咁 (唔係寸) 講左句「唉.. 我講咩都無用.. 」

大宅

呢個醫生我都瀨過野,佢笑笑口咁以為好好,幫我打鼻,打到歪左,仲要不負責任

男爵府

bmw_ling 發表於 19-8-21 23:30
呢個醫生我都瀨過野,佢笑笑口咁以為好好,幫我打鼻,打到歪左,仲要不負責任
...

我同朋友傾開先至知原來佢都試過喺呢個醫生度打衰過下巴!話打到成個邵音音咁

首頁

尾頁

跳至