親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

chowtin 發表於 19-11-2 23:35
宮賞藝術酒店
85大樓嘅民宿(美麗灣)
義大皇家酒店

請問你在官網book嗎?

大宅

bbccbbcc 發表於 19-11-3 18:01
請問你在官網book嗎?

是!

大宅

chowtin 發表於 19-11-3 18:30
是!

Thanks, 我4月去6日,研究緊
想玩高雄小琉球墾丁

大宅

bbccbbcc 發表於 19-11-3 18:35
想玩高雄小琉球墾丁

複式洋房

回覆樓主:

斑比山丘,可以餵鹿,適合帶小朋友去。

禁止訪問

複式洋房

陶淵明 發表於 19-11-2 23:30
住得舒適,食就普通

Thank you

大宅

想玩高雄小琉球墾丁

小琉球,墾丁再出高雄

大宅

想玩高雄小琉球墾丁

六日去三個地方我覺得有D急,怕你唔夠時間。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 瞓得好勳章

2大1小(7歲男孩)於聖誕節會去高雄6日5夜, 暫訂行程如下, 請樓主及各JM俾D意見, 謝謝幫忙
第一夜,早機10:30到高雄, 去夢時代? 住義大
第二日,義大樂園, 住義大
第三日,旗津,駁二,
第四日,大魯閣草衙道鈴鹿賽車場
第五日,科工館
第六日,第六日,糖廠?愛河? 晚上7:30機
第1日同最後1日仍未編排好, 由於第一晚住義大, 落機後帶住行李去哪裡較好呢? 因早上10時半已到高達, 想找個可以擺放行李的地店逛幾小時才去義大. 最後1日行程仍未決定, 小朋友對動物無興趣, 所以動物園及農場都不考慮, 暫時考慮糖廠或愛河等

男爵府

jolee 發表於 19-12-12 16:48
2大1小(7歲男孩)於聖誕節會去高雄6日5夜, 暫訂行程如下, 請樓主及各JM俾D意見, 謝謝幫忙
第一夜,早機10:30 ...

我都聖誕去, 行程同你差唔多, 不過我唔去義大, 會去夢時代, 回程嗰日我諗住去三鳳中街買手信(近酒店, 住高雄車站), 跟住去漢來食tea buffet, 再回酒店拎行李出機場。

你第1日可以考慮落機直入義大, 嗰度有個大商場, 可以行下, 回程日先去夢時代。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 瞓得好勳章

kachun0123 發表於 19-12-14 17:35
我都聖誕去, 行程同你差唔多, 不過我唔去義大, 會去夢時代, 回程嗰日我諗住去三鳳中街買手信(近酒店, 住高 ...

萬分謝謝您的意見

大宅

jolee 發表於 19-12-12 16:48
第一夜,早機10:30 ...

對不起,冇上BK一排,你最後去了何處?

大宅

kachun0123 發表於 19-12-14 17:35
我都聖誕去, 行程同你差唔多, 不過我唔去義大, 會去夢時代, 回程嗰日我諗住去三鳳中街買手信(近酒店, 住高 ...

同意直去義大,回程才去夢時代

珍珠宮

回覆 chowtin 的帖子

結果我第一日都係直去義大, 行程大致都跟到我的計劃, 主要都係參考您的行程, 您的資料很有用, 萬分謝謝您!

大宅

jolee 發表於 19-12-30 15:19
回覆 chowtin 的帖子

結果我第一日都係直去義大, 行程大致都跟到我的計劃, 主要都係參考您的行程, 您的資 ...

玩得開心就好了!

子爵府

虎到金來勳章 DHA勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

睇得好開心,好詳細,謝謝分享

大宅

qlala 發表於 19-12-31 22:25
睇得好開心,好詳細,謝謝分享

謝謝!祝各位都有個開心的旅行!

大宅

回覆樓主:

22秋旅人會館

大宅

回覆樓主:

85美麗湾商務行館

首頁

尾頁

跳至