自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請問,如2星期後先出發,而家先係klook,kkday 買門票同fast pass,算遲嗎?
我見話有限人數入場,就算比你係網上買到以上兩樣,都有機會通知你會full哂無得入場而退款,有無人試過?

另外,如而家買左門票先,到入場當日先決定買fast pass係咪價錢會再貴d? 定係fast pass只係網上先有得買?

男爵府

whatup 發表於 19-8-16 00:25
請問,如2星期後先出發,而家先係klook,kkday 買門票同fast pass,算遲嗎?
我見話有限人數入場,就算比你 ...

我上次都係經KlooK訂快証,冇你所講既問題喎,入每個遊戲好順,我都係出發前一兩個星期買

大宅

回覆樓主:

1)唔遲,但心儀嘅fast pass可能會賣晒,愈早買愈好。
2)通常去得都會早去,所以應該唔會咁早就full。不過佢個園區咁大我諗人數多到唔俾入機會好微。
3)即日賣價錢有冇分別唔太清楚,但即日售嘅fast pass有quota,賣晒就冇。

所以依家仲有得買快啲買會好啲,特別係暑假呢啲好多人嘅時候。

wcpcelia    發表於 19-8-16 09:06

男爵府

回覆樓主:

因為我會2點左右入場,有聽過如果平日去4,5點已經唔駛排隊排咁耐,30分鐘左右,有無d咁嘅情況呢?

大宅

BK Milk勳章

whatup 發表於 19-8-16 10:59
因為我會2點左右入場,有聽過如果平日去4,5點已經唔駛排隊排咁耐,30分鐘左右,有無d咁嘅情況呢?
...

Fast pass有規定時間,如你下午先入場玩,咁安排左俾你上午嘅遊戲就玩唔到。咁張pass咪浪費左

伯爵府

回覆樓主:

Fast pass有限售,買曬就無。
真係有fast pass到手,好似minions咁hit嘅埸,會show指定時間內入場。

珍珠宮

環保接龍勳章

whatup 發表於 19-8-16 10:59
...

比你參考下:
我上個月去, 冇買fast pass, 早上10點入晚上約6點走, 全日玩左6個game.
熱門game平均每個game排60-70分鐘, 下午三點後排得好快, 30分鐘內玩得。

大宅

我前幾日去了usj,無買fast pass。
除了minions,其他都可玩到。
试排單人隊,但如小朋友太細或要人陪就唔得了。

珍珠宮

環保接龍勳章

jj_bb 發表於 19-8-16 11:50
我前幾日去了usj,無買fast pass。
除了minions,其他都可玩到。
试排單人隊,但如小朋友太細或要人陪就唔 ...

我地連minions都玩埋

一大班人, 冇排過單人隊, 算係咁!! 之前仲擔心排好耐玩得好少game.

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

大宅

gracelam 發表於 19-8-16 11:57
我地連minions都玩埋

一大班人, 冇排過單人隊, 算係咁!! 之前仲擔心排好耐玩得好少game.

我地唔想排2hrs玩个game
hp 反而玩左兩次
fast pass 實在太貴$1xxx未計入場卷
我們用來買野食野感覺happy好多

侯爵府

遲買可能無晒早既時間,如果編到好夜既話,咁買唔買fast pass都無乜用。

珍珠宮

環保接龍勳章

jj_bb 發表於 19-8-16 11:58

我地唔想排2hrs玩个game

我地hp玩左一次, 有小朋友玩完驚驚地

我地都掙扎左買唔買fast pass, 最後全體決定唔買, 留返D錢買下紀念品都好, 果然冇做錯決定!

男爵府

回覆樓主:

一家大細去買fast pass真係幾金,如果下午後情況係排得少d時間,就好d,起碼預算到當日行程安排,感謝

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

如果樣樣掉都係熱門,排到腳軟
我7月中去
鷹馬的飛行,排70分鐘,玩兩分鐘 (約11am)
禁忌之旅有fast pass, 無嘅排90分鐘,呢個真係好玩
魔杖魔法排左30分鐘,(約10:30)但個人覺得唔值,得一個人出去揀魔杖,其他人齋睇
蜘蛛俠有fast pass,無嘅排50分鐘 (下午3:00左右)
小小兵瘋狂乘車遊有fast pass,無嘅排70分鐘 (下午3、4點)
飛天翼龍,排左70分鐘,好玩 (下午4:30左右)
大白鯊用左fast pass,但勁低能(似廸廸尼泰山船河),排30分鐘
浴火親子情(好似係咁名,好似維修緊),30分鐘,因minion未夠鐘至去(岩岩有40分鐘左右),唔值,全程講日本都唔知做咩,最後有個模擬火場,睇人地d細路嚇到喊晒

男爵府

Charlotte_mom 發表於 19-8-16 12:21
我7月中去

由其是咁熱天氣排咁耐真係會病,小朋友又無耐性,想請fast pass時間,係咪klook , kkday要確認付款先會有game的時間?

珍珠宮

好媽媽勳章

2星期後出發,是否即9月才入園?
如果唔係星期五/六/日入園、相信相對冇咁勁多人。

大宅

Charlotte_mom 發表於 19-8-16 12:21
我7月中去

hp x2 ,space fantasy x2,spiderman 同 jaws 排單人隊,基本上直入(weekday)

睇左4D sailor moon 同backdraft
我覺得backdraft 模擬火場精采

可惜miss 左个海洋show,frd話好睇

水晶宮

gracelam 發表於 19-8-16 12:01

我地hp玩左一次, 有小朋友玩完驚驚地

請問唔買fast pass都入到hp嗎?

珍珠宮

環保接龍勳章

BKsquare 發表於 19-10-1 13:15
請問唔買fast pass都入到hp嗎?

yes. HP排得最耐, 大約70分鐘

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

水晶宮

gracelam 發表於 19-10-1 13:18
yes. HP排得最耐, 大約70分鐘

請問係排玩遊戲
定係淨係排入HP都要排70分鐘?

首頁

尾頁

跳至