夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

洋房

C6工作伙伴其中之一係位女士,該位女士成日都會msg C6有關工作上既野,當時我都冇特登偷睇,話說前日C6要飛,機場被封,航班取消,該位女士就發msg俾C6啦,言語非常緊張肉赤,如「答應我,千萬要注意小心,只要好有事,好嗎?」呢類既說話,當時C6沖緊涼,我岩好去叉電,就見到佢電話彈左呢句⋯⋯⋯
C6沖完就準備出發機場,我就同佢講我介意啦,但C6就覺得冇野,佢唔覆對方,係我角度即佢接受呢種曖味,佢話我諗太多,其實JMS,真係諗多咩?

大宅

我直覺係有野,要認真同你先生傾下

大宅

回覆 natalie_leelyk 的帖子

C6平時有冇帶結婚戒指?佢工作伙伴知唔知佢已婚?

子爵府

natalie_leelyk 發表於 19-8-16 16:41
C6工作伙伴其中之一係位女士,該位女士成日都會msg C6有關工作上既野,當時我都冇特登偷睇,話說前日C6要飛 ...

「答應我,千萬要注意 --> 這句好霸氣呀! 唔係只玩神交呀

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

natalie_leelyk 發表於 19-8-16 16:41
C6工作伙伴其中之一係位女士,該位女士成日都會msg C6有關工作上既野,當時我都冇特登偷睇,話說前日C6要飛 ...
無野就有鬼喇,總之留意多的

珍珠宮

咁你老公有冇send 心心比人?

洋房

anna59 發表於 19-8-16 17:45
咁你老公有冇send 心心比人?

佢又冇,佢冇覆囉,但默認人地對佢既關心囉

洋房

20150618bb 發表於 19-8-16 17:38
無野就有鬼喇,總之留意多的

老公就話一定冇野,我就覺得佢唔主動但都唔拒絕囉,心淡

洋房

Perpersis 發表於 19-8-16 17:30

C6平時有冇帶結婚戒指?佢工作伙伴知唔知佢已婚? ...

知呀,老公成日post 一家三口照,icon係佢抱住果女,依家我陀緊仔7個半月Tim

洋房

chukamchun 發表於 19-8-16 17:25
我直覺係有野,要認真同你先生傾下

傾左,叫我放心,一定冇野,唔好亂諗,但工作上係partner,又唔可以斷左聯繫果種

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

natalie_leelyk 發表於 19-8-16 17:51
老公就話一定冇野,我就覺得佢唔主動但都唔拒絕囉,心淡
又唔使甘快心淡,睇定的先,都唔想反枱

珍珠宮

個女人靚唔靚先, 幾多歲? 會唔會個女人覺得有親切感先咁講詐, 你老公又唔可以鬧佢.我夠試過我老公個朋友既十三點老婆話簡我老公唔簡佢老公, 我老公話佢個樣完全唔得

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

你老公對嗰位女士未必有興趣,
但享受有人「關心」囉,
就算唔去馬都開心自己有魅力。
其實都唔怪得哂你老公,
現實生活太多剩女和怨婦唔介意做小三,
嗰位女士又唔係示愛,
冇理由無端端拒絕人地,
唯有注意夫妻之間的交流,
和叫你老公唔好和對方傾私人野。

翡翠宮

回覆樓主:

拒乜野絕
個女人都無make 任何offer

大宅

表面睇C6暫時對呢位女士冇乜與趣,但對方好明顯係有d嘢。樓主要唸辦法停止,否則唔知幾時會出事。
樓主可以考慮當面同C6認真對話,好嚴肅咁話俾佢聽你好介意、好介意自己以外嘅任何一位女士(佢阿媽除外)用咁嘅方式同佢講嘢。
佢要拒絕好容易, 只需要話俾對方聽佢同太太之間冇秘密,太太唔鐘意其他人咁講嘢就OK.
樓主懷孕中,要照顧好自己情緒。搵好時機同唸周詳少少先講。

洋房

Perpersis 發表於 19-8-16 22:14

表面睇C6暫時對呢位女士冇乜與趣,但對方好明顯係有d嘢。樓主要唸辦法停止, ...

係囉,我照直話好介意,因為位女士係好主動搵我老公,言談又較為曖味,同team其他人又唔覺佢會咁關心(佢地有group chat )
我都信暫時佢地冇野,係唔鐘意啲人明知對方有家室都唔識收斂以及自己隻佬好似唔識拒絕咁

洋房

anna59 發表於 19-8-16 18:30

個女人靚唔靚先, 幾多歲? 會唔會個女人覺得有親切感先咁講詐, 你老公又唔可以 ...

女士single, 細老公幾歲咁喇,靚唔靚見人見致,有時候男人曖味都唔一定貪對方靚啦

複式洋房

唔好意思 我睇到「答認我 !千萬唔好有事...」 我唔爭氣笑左出黎 但又有d反胃 叫個女人唔好咁drama啦

複式洋房

Anyway...你老公個電話msg仲識跳出黎 即是話佢都唔係想忍瞞d乜野 , 暫時個身都未必有屎 。 你千萬唔好表現得太過激進 否則佢d msg以後就唔識彈出黎架喇 。

大宅

C6會post家庭照,只表現得好愛惜小朋友,呢d形象對於適婚年齡嘅女人好多時候係最吸引。個女人呢一刻應該未必唸到自己做小三,可能純粹係覺得樓主C6吸引,所以想接近。但呢d情況一定要停止,有適當條件好易出事。

首頁
12345...6

尾頁

跳至