夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

回覆 natalie_leelyk 的帖子

咁又糸,小三都未必靚,暫時睇吾到佢你老公有問題喎,你同老公應該好後生,吾會系中年危機

洋房

Perpersis 發表於 19-8-16 22:43

C6會post家庭照,只表現得好愛惜小朋友,呢d形象對於適婚年齡嘅女人好多時候 ...

就係有咁既擔心先會咁介意
有啲人真係可以好倒貼
而有啲男人偏偏會好無抵抗力
仔仔就黎出世,唔想有啲咩不愉快發生

洋房

anna59 發表於 19-8-16 22:44

咁又糸,小三都未必靚,暫時睇吾到佢你老公有問題喎,你同老公應該好後生,吾 ...

我地都係30出頭,老公都算錫我同個女,黎緊果仔又出世,就係驚佢唔拒絕,最後出左事

大宅

調返轉頭,C6呢一刻好似都冇做錯咩事,樓主唔需要覺得心淡或者責備。感情好多時候係雙向嘅。做咗人老公同爸爸嘅男人一樣需要自己另一半嘅關心。例如C6去機場,樓主有冇更加關心C6是否順利上到機?雖然懷孕中,平時一d身體接觸都可以增加夫妻感情。

大宅

兩夫婦相處係一世人嘅修行,無論係唔係小朋友就嚟出世都要好好處理呢d情況。不過懷孕荷爾蒙有時會影響情緒,樓主記得正面d唸嘢同處理件事。

珍珠宮

未必會咁差嘅,你可能大肚,唸多左,你老公對佢無興趣

複式洋房

natalie_leelyk 發表於 19-8-16 16:41
C6工作伙伴其中之一係位女士,該位女士成日都會msg C6有關工作上既野,當時我都冇特登偷睇,話說前日C6要飛 ...

就算肉赤都輪吾到佢咁講野啦

大宅

回覆樓主:

有時間睇下我個post ... 我之前一直也十分安心,由第一次老公被人拎左電話呃左之後,其實原來佢地d message 一直有曖昧,半年後再發現豬emoji 到之後奇怪message,我完全無懷疑過(因為小三很醜)前前後後到我真正睇佢message 整整一年,結果真係出軌!我老公之前一直也説無可能,就算女的係鐘意佢也根本沒可能

小三極醜,小肥年紀唔細也成功
如果當時一開始check 緊d,就唔會比到機會人地,我們之間也沒有這個遺憾

翡翠宮

laufunhong 發表於 19-8-16 23:35
有時間睇下我個post ... 我之前一直也十分安心,由第一次老公被人拎左電話呃左之後,其實原來佢地d message ...

你覺得唧
事實睇怕係,你 check吾check, 鬆定緊,佢一樣會出軌。一開始有外慕既心,無得煞車。

大宅

mini1204 發表於 19-8-17 01:11
你覺得唧
事實睇怕係,你 check吾check, 鬆定緊,佢一樣會出軌。一開始有外慕既心,無得煞車。
...

大宅

男人見自己已婚都有女埋身,一定會飄飄然,又點識拒絕。仔都就出世,希望你C6 識諗。

男爵府

有d 女人真係好賤 我公司有個同事 四十幾bfeel 到佢以前係靚女 日日化到行 小背心 短裙 成日圍住一個男同事 成日係人地隔離行來行去

我覺得大把唔知羞的女人 但要睇個男人咩態度
te quiero mucho mi amo

洋房

laufunhong 發表於 19-8-16 23:35
有時間睇下我個post ... 我之前一直也十分安心,由第一次老公被人拎左電話呃左之後,其實原來佢地d message ...

其實我就係覺得果個女仔係「綠茶婊」類型,好識氹男人開心,而佢我認為係好enjoy男士寵愛佢果種,當然佢咩人我理唔到,只希望老公唔好受誘惑囉,老公係錫我同小朋友,但男人唔識/唔鐘意拒絕係真!出發前發現既msg,佢都攬住我講唔好亂諗,依家晚晚都有同我同女兒視像,聽日就返!

大宅

C6會出trip。如果將來有一日個女人會同一時間出trip, 樓主一定一定要阻止!

大宅

照咁睇暫時應該咁嘢。不過樓主真係要盡快搵時機好好同C6傾。touch wood咁講,如果有一日你C6都對個女人動咗心,你做乜嘢都好難阻止到㗎啦。你要加油呀!

大宅

natalie_leelyk 發表於 19-8-17 08:33
其實我就係覺得果個女仔係「綠茶婊」類型,好識氹男人開心,而佢我認為係好enjoy男士寵愛佢果種,當然佢咩 ...

正正就係咁,我都覺得你老公暫時未有野,而個女人就擺明車馬架喇!但真係要有足夠既定力,同埋唔好比老公太多得閒既時間,要填滿佢可以行差踏錯既空間

到現在,我依然係想講,本身我同我老公真係一d問題都無,從來都沒有嗌交連生活瑣碎嘅事也很夾,就是如此一齊渡過了18 年,計返出事前一個月我既生日,我地仍然問大家夠竟到了80歲老公公老婆婆既時候係咪仍然可以咁sweet d人會唔會覺得嘔心!而令個女人可以乘虛而入就係一個跑步trip !女人姣,男人定力不足賤,唔識拒絕,故事就是如此這般發生了。

姐妹,加油呀!早d防,係可以無事的!你老公肯定仲好愛你!

洋房

laufunhong 發表於 19-8-17 10:21
正正就係咁,我都覺得你老公暫時未有野,而個女人就擺明車馬架喇!但真係要有足夠既定力,同埋唔好比老公 ...

Exactly!!!

哎,呢d野除左係度呻下都冇地方可以講,希望老公生生性性啦!

複式洋房

natalie_leelyk 發表於 19-8-16 17:51
老公就話一定冇野,我就覺得佢唔主動但都唔拒絕囉,心淡

D 男人實答你冇野架, 但係咪有野, 佢地先知啦。
但就咁睇呢句野, 點都似有D 野, 爭在係咪個女人單方面想有野... 暫時...
不過我覺得你都要小心提防, 就算你老公呢一刻未有野, 都唔難保之後冇野。
佢地一齊做野成日接觸, 睇個女人咁主動, FLIRT 多幾次, 男人既定力有限

大宅

樓主,要盡快唸辦法令到你C6有意識怎樣珍惜家庭。如果唔係所有人都可能要承受一世痛苦㗎。

大宅

回覆 laufunhong 的帖子

樓主C6同個女人係工作伙伴,工作上有接觸。真係要C6有意識主動拒絕個女人先得。

首頁
12345...6

尾頁

跳至