夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

回覆 laufunhong 的帖子

咁你老公同個小三斸左未? 你而家同你老公關係點?

大宅

natnatlau 發表於 19-8-17 11:03

咁你老公同個小三斸左未? 你而家同你老公關係點?

我沒有再check 了,只用心感受,老公大部分時間也同我一齊,一樣過得好似好好,就算約左人也比以前減少而且也交帶得好清楚,感覺佢真的完全返左黎(但我知,要出軌只需要一秒,佢只要比人聊一下定力不足,也就夠了)!而我自己,經歷左3次發現,我也清醒了,也有心理準備,唔強求,但求好好過每一天,反正未到最後一刻誰也不知結果

男爵府

mini1204 發表於 19-8-17 01:11
你覺得唧
事實睇怕係,你 check吾check, 鬆定緊,佢一樣會出軌。一開始有外慕既心,無得煞車。
...

金句:有外慕既心,無得煞車。

洋房

laufunhong 發表於 19-8-17 11:29
我沒有再check 了,只用心感受,老公大部分時間也同我一齊,一樣過得好似好好,就算約左人也比以前減少而 ...

我諗如果我再發現下一次,我會同佢炒大獲⋯⋯⋯

禁止訪問

大宅

natalie_leelyk 發表於 19-8-16 17:53
傾左,叫我放心,一定冇野,唔好亂諗,但工作上係partner,又唔可以斷左聯繫果種
...

我老公都係咁同我講,但我越留意佢就唔上傾msg咁簡單,每一日都叫人起身返工,放假機不離手msg

大宅

回覆 mini1204 的帖子

未必,我同老公三十多年感情好好,同佢家人關係也好,有共同興趣及朋友,三觀亦相同,亦從不為錢去計較,但幾年前有個已有2個仔女的有夫之婦亦想埋佢身,好彩及時在佢地未算開始揭發,佢都承認唔係鍾意個女人,但人到中年知道仍有市場係好享受被仰慕的感覺,覺得自己應該控制到……好多男人認為冇上床只係精神出軌唔算背叛,其實佢地太高估自己,問我的話,我老公最後是否把持得住仍是個謎吧!不過呢個女人出現的事件,令佢深深反省以往對我唔夠好,所以都算因禍得福!

大宅

可唔可以share 多d你老公出軌的經歷?姊妹們都想知道點樣可以預防一下

定係「一有外慕的心,剎唔到車!」

點解男人咁多野玩
可以叫雞,同同事搞曖昧,玩apps識女,搵sp

複式洋房

minna456 發表於 19-8-17 21:40
我老公都係咁同我講,但我越留意佢就唔上傾msg咁簡單,每一日都叫人起身返工,放假機不離手msg
...
每一日都叫人起身返工咁都叫冇野, 咁佢有野既定義係咩?

禁止訪問

洋房

我老公又係咁, 有個女同事已婚有仔女, 又係好鍾意msg 我老公, 雖然佢地既對話全部都係圍繞公司既野, 對方亦知我老公已結婚及有仔女, 係無曖味既對話, 但係我都係好唔鍾意佢地成日都msg, 正常係咪都應該要避忌下呢

珍珠宮

如果普通傾吓計就無乜所謂, 朋友唔系男就系女, 要出軌你點嘈佢一樣會出軌, 問題系, 佢是否真心鍾意你

珍珠宮

Lana.s 發表於 19-8-16 22:31
唔好意思 我睇到「答認我 !千萬唔好有事...」 我唔爭氣笑左出黎 但又有d反胃 叫個女人唔好咁dram ...

同感~句對白好文藝
睇得多討論區啲小三發帖,發現多數小三都係瓊瑤對白上身

翡翠宮

回覆樓主:

佢去打仗

瑪瑙宮

佢話無野咪無野囉, 除非有其他發現.

別墅

laufunhong 發表於 19-8-17 11:29
我沒有再check 了,只用心感受,老公大部分時間也同我一齊,一樣過得好似好好,就算約左人也比以前減少而 ...

要發生的事情往往是要双向互動才成事! 無論任何一方 ,單方面主動出擊都要有對手 互動才做就到有 曖昧 的關係!
人到中年 要認識自己 …… 應該話太安於現狀… 覺得好多嘢都係理所當然唔會發生…而比小三 (不論有婦之夫、 有夫之婦 )虛而入!

別墅

Ilno2 發表於 19-8-21 21:08
要發生的事情往往是要双向互動才成事! 無論任何一方 ,單方面主動出擊都要有對手 互動才做就到有 曖昧 的 ...

簡單一個字 大家覺得悶

大宅

Jnm 發表於 19-8-21 11:35

可唔可以share 多d你老公出軌的經歷?姊妹們都想知道點樣可以預防一下

簡單d講,所有人也說兩人之間如果無問題,第三者插針也插唔入
而我既經驗就正正係相反!
因為一直以黎我地都好好,好sweet 沒有任何隱藏既問題,一年去4-5 次旅行,無爭執無不滿,就係呢個信任,令到佢受到誘惑了,行差踏錯了!回想當初,如果我著緊d,凡事問一下, check清楚,其實肯定可以阻止到的,因為佢既時間大部分都同我一齊,插針也插不入。直到佢出trip , 睇漏了眼就開始出事了!所以..各位姐妹,一發現有問題就即刻解決,不要拖

大宅

Ilno2 發表於 19-8-21 21:08
要發生的事情往往是要双向互動才成事! 無論任何一方 ,單方面主動出擊都要有對手 互動才做就到有 曖昧 的 ...

對呀!遇上進撃的小三,男人沒有扺抗力..半年左右,出軌了

“人到中年 要認識自己 …… 應該話太安於現狀… 覺得好多嘢都係理所當然唔會發生…而比小三 (不論有婦之夫、 有夫之婦 )虛而入!”

講得太啱太中了,他一直也說,肯定同佢無可能,所以無避忌(明知人地鐘意佢,至少我有講過),越行越埋,就出事了!

大宅

Ilno2 發表於 19-8-21 21:10
簡單一個字 大家覺得悶

我地真係唔悶架

首頁
12345...6

尾頁

跳至