夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

2019勳章

laufunhong 發表於 19-8-21 21:10
簡單d講,所有人也說兩人之間如果無問題,第三者插針也插唔入
而我既經驗就正正係相反!
因為一直以黎我地 ...

係,先生同我都算恩愛,又錫個女,佢就係唔識拒絕人既果種男人,但佢出trip返黎我地deep talk 左,佢都話知我介意就唔會再理,但佢可能做唔出叫佢唔好send呢種令人會誤會既野,但就應承我絕對唔覆呢啲msg囉,我都覺得點到即止好了,男人始終要面,我就咁俾佢知我好著緊,呷醋就夠啦

大宅

natalie_leelyk 發表於 19-8-21 21:17
係,先生同我都算恩愛,又錫個女,佢就係唔識拒絕人既果種男人,但佢出trip返黎我地deep talk 左,佢都話 ...

咁就雨過天晴啦!

複式洋房

laufunhong 發表於 19-8-21 21:16
對呀!遇上進撃的小三,男人沒有扺抗力..半年左右,出軌了

“人到中年 要認識自己 …… 應該話太安於現狀 ...

咪係囉,啲男人無腦,最終係傷害左老婆

大宅

minna456 發表於 19-8-21 22:16
咪係囉,啲男人無腦,最終係傷害左老婆

如果男人可以停一停,諗一諗...

公爵府

2019新春慶豚圓

回覆 laufunhong 的帖子

咁你可以拿走心中條刺嗎?

大宅

anna59 發表於 19-8-21 23:00

咁你可以拿走心中條刺嗎?

其實無乜可能

公爵府

2019新春慶豚圓

咁你用乜野態度對佢?定系,等仔女大左先解決,之前有人話,要離婚先真正可以拔走心中條刺

大宅

anna59 發表於 19-8-21 23:04

咁你用乜野態度對佢?定系,等仔女大左先解決,之前有人話,要離婚先真正可以拔走 ...

我無仔女呀!只想過得一日得一日

公爵府

2019新春慶豚圓

無仔女仲忍佢?

大宅

anna59 發表於 19-8-22 06:46

無仔女仲忍佢?

又唔係忍既

複式洋房

回覆 natalie_leelyk 的帖子

唉,樓主C6係唔愿拒絕,而唔係唔識拒絕!好明顯個女人flirt緊佢。
佢要拒絕,唔一定要話老婆介意,可以話係自己唔咁鐘意咁樣方式講嘢都得。

公爵府

2019新春慶豚圓

咁你會用乜野態度對老公

洋房

2019勳章

Perpersis 發表於 19-8-22 09:56

唉,樓主C6係唔愿拒絕,而唔係唔識拒絕!好明顯個女人flirt緊佢。

但我再吵落去都冇用,盞逼佬走,男人唔會主動承認錯誤,俾佢知我介意就算了,真係仲有下次,我唯有同6299講佢趁我大肚同人搞搞震(emoji)

別墅

同6299講係無用架佢哋一定幫番自己個仔

嘈佢又係,只會越迫佢,佢走得越遠

翡翠宮

2019新春慶豚圓

natalie_leelyk 發表於 19-8-22 12:02
但我再吵落去都冇用,盞逼佬走,男人唔會主動承認錯誤,俾佢知我介意就算了,真係仲有下次,我唯有同6299 ...

話比老師聽

洋房

2019勳章

Jnm 發表於 19-8-22 12:30

同6299講係無用架佢哋一定幫番自己個仔

真係有咩事,講真唔係我問題,對子女俾我,各有各過囉!
只係依家未去到咁、係咁意調下情,所以只能自我調節下,加上C6有承諾,如果發現再犯再算啦

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

natnatlau 發表於 19-8-17 10:50
D 男人實答你冇野架, 但係咪有野, 佢地先知啦。
但就咁睇呢句野, 點都似有D 野, 爭在係咪個女人單方面想有 ...

係囉,男人實話冇嘢架。
講得出,答應我。。。。我覺得事前係有d嘢。
多d留意下吧。

洋房

回覆 anna59 的帖子

我都明, 但係有時會諗點解老公會同第二個女人msg仲多過同我, 就會越諗越嬲。

不過我老公對我同仔女都好好, 照顧周到, 所有時間都俾晒我地,有時都會覺自己多心, 但又控制唔到自己成日係度諗

公爵府

2019新春慶豚圓

回覆 VanWong_FB 的帖子

可能佢地好傾D姐,咁有冇send d 心心或 咀咀emoji? 如果無就算啦!不過,我覺得果D心心同咀咀emoji 系代表親切,無乜意思。你老公已經好好假喇

洋房

回覆 anna59 的帖子

咁又無

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊