夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2019新春慶豚圓

回覆 VanWong_FB 的帖子

咁恭喜你, 你老公無事呀, 唔好唸咁多, 好好享受同佢相處既時光

複式洋房

2019新春慶豚圓

laufunhong 發表於 19-8-17 11:29
我沒有再check 了,只用心感受,老公大部分時間也同我一齊,一樣過得好似好好,就算約左人也比以前減少而 ...

我同你情況一樣,經歷2次發現,依家我C6仲繼續同個女人好fd 咁,已有心理準備會隨時離婚,我自己決定左再發現會分開,佢已經再冇資格做我老公

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

有d嘢,你老公未必有實際行動,但起碼佢享受曖昧,同埋或者唔想得失合作伙伴

大宅

視乎樓主同老公一向點相處啦!如果我發現有女人send呢啲訊息畀佢嘅話,我會叫老公約埋佢出嚟一齊食餐飯,面對面時唔覺意咁多謝佢咁關心我老公,等佢知道佢send畀我老公嘅訊息,我係完全會知道嘅, 如果佢都如常咁send,可能代表個女人性格一向係咁, 但如果內容太過份,我會用老婆身份 講笑咁同佢講,我都想你咁關心我去 覆返佢囉!

複式洋房

回覆 yau2012 的帖子

呢個提議好似幾好。 樓主請認真考慮下。

公爵府

我都覺得唔係完全冇野
正常個女仔唔會無啦啦講呢句.... 應該有D前文後理...

但唔好太激動對老公... 人始終係受軟唔受硬... 同埋佢見你聞到D味,應該會知點做既.

樓主,唔好想太多,有乜同老公講,2個人最重要係溝通呀

大宅

anna59 發表於 19-8-16 18:30
回覆 natalie_leelyk 的帖子

個女人靚唔靚先, 幾多歲? 會唔會個女人覺得有親切感先咁講詐, 你老公又唔可以 ...

我想講靚唔靚後唔後生一d都唔係重點, 幾不堪入目的都可以做人第三者,尤其係同事 好意hit中,我就咁睇一定有很多野 信我

別墅

2019勳章

elaine000 發表於 19-9-10 18:14
我想講靚唔靚後唔後生一d都唔係重點, 幾不堪入目的都可以做人第三者,尤其係同事 好意hit中,我就咁睇一 ...

非常同意!

公爵府

2019新春慶豚圓

靚嘅多數已經嫁左人,吾靚嘅唯有做小三

大宅

At this moment, you should do more making love with your HB. From the side of man, your HB is normal and standard treatment, unless the girl is pork. You and your HB have a good family, and your HB will not take the risk.

In normal situation, if man did not take action, it will not easily happen deep relationship.

You should wait and see, don't make more pressure to your HB

大宅

2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
而家d女人真的好猖狂,唔會理是否有老婆仔女,總之見男人就搶。男人冇定力就走左去架啦。現階段,倚賴多dC6,唔好比佢有太多時間,你自己又嗲佢多d,製造多點二人世界。始終婚姻是要經營。

大宅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
回覆 laufunhong 的帖子

冇錯,老公未出軌前,我都係太信任佢,完全冇發覺原來佢巳經背叛左我

洋房

回覆樓主:

睇好多 JM 都係太信任老公,所以佢哋出軌都唔知。我都係其中一個,比較好彩係佢哋未正式開始。

公爵府

2019新春慶豚圓

回覆 chu媽 的帖子

我相信你表面原諒, 其實, 個心根本唔會原諒佢, 每個人心中都有一把呎, 有D野, 過唔過到自己果關, 系自己先知

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
natalie_leelyk 發表於 19-8-16 16:41
C6工作伙伴其中之一係位女士,該位女士成日都會msg C6有關工作上既野,當時我都冇特登偷睇,話說前日C6要飛 ...

曖昧既野真係男人女人也中意

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
natalie_leelyk 發表於 19-8-16 16:41
C6工作伙伴其中之一係位女士,該位女士成日都會msg C6有關工作上既野,當時我都冇特登偷睇,話說前日C6要飛 ...

你有冇同個女同事相處過?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊