夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 anna59 的帖子

我覺得係個女計劃出來的,正所謂心計女啊

公爵府

2019新春慶豚圓

回覆 Yumi86Wong 的帖子

咁可能個源頭都是來自你老公啦!管好自己老公好過,問清楚老公好d

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Yumi86Wong 發表於 19-8-17 21:38

牛唔飲水唔㩒得牛頭低

可能係你諗多左呢

複式洋房

Yumi86Wong 發表於 19-8-17 20:30

哈,我甘唸會不會其實c6想激我等呷醋及緊張佢呢?

直覺覺得唔係。
女人都信直覺呀

複式洋房

Yumi86Wong 發表於 19-8-17 21:25

最奇怪係c6幫過佢乜手我蒙在鼓裡,個女突然多謝我添。真的別有用心 ...

又可能個女人都唔知你原來唔知喎,見到你,所以客氣幾句咁解,又未必係你諗咁心計囉。

男爵府

BK Milk勳章

唔明點解你矛頭只指向個女家長有陰謀,
如果你老公係咁純品專一,你就唔會擔心出post問吧?
邊個主動都未知。

先管好自己另一半吧!
減少比老公一人接放學,或一齊去接大晒恩愛。

翡翠宮

2019新春慶豚圓

痴線
自己老公係純情小白兔
人地老婆就係心機女
典型自己厄自己既女人心態

水晶宮

2019新春慶豚圓

Yumi86Wong 發表於 19-8-17 21:25

最奇怪係c6幫過佢乜手我蒙在鼓裡,個女突然多謝我添。真的別有用心 ...

我想講
有D女人真係發姣的,佢地未必想攪到關係亂,但喜歡被人欣賞既感覺,所以會不自覺地了你老公,例如見你老公比較Nice 健談既,剩係同你老公傾計架咋,見到老婆又唔會傾咁多野既!
有時有D 男人係比較Nice D,對其他女人有問有答幫手呀,純粹出於Helpful冇多心,當然都要覺得對方都Nice 先會咁做。
成日提佢,就要睇密成點囉,其實對人有好感係好容易既事,關係要再進一步係要斷絕機會。

人地就管唔到既,管好自己個老公,表面你唔鐘意老公同個女人Close,要疏遠

水晶宮

2019新春慶豚圓

點解咁講?講黎聽吓

有D 女人係咁架,我信囉

大宅

其實你老公幫個月同學仔媽咪幫左D乜? ?

大宅

回覆 ho6412 的帖子

我都覺得係重點,同埋你老公平日係咪都咁喜歡幫人?

大宅

回覆 Smallraindrop 的帖子

你講得好啱,佢正正係一位好喜歡受人歡迎的人,而我c6份人都好nice。有次我都洛去接放學,佢同我c6傾計,我feel到佢暗中觀察緊我眼神呢!

大宅

今曰更新d嘢。個同學仔媽咪老公長期出差,從未見過,職位頗高。今日我想吐我老公料,佢地其實有無交換電話。因為放學時間吾係固定左嘅。無理由佢地甘Q會䃥到㗎。

水晶宮

2019新春慶豚圓

Yumi86Wong 發表於 19-8-18 14:23

你講得好啱,佢正正係一位好喜歡受人歡迎的人,而我c6份人都好nice。有次我都 ...

如果自問自己係一個有分析能力同有腦筋既女人
請相信自己觀察出黎既野!
一兩次發現對方既「小動作」,可能係自己多心
但如果都仍然有新發現,咁好大可能你冇諗錯方向。
如果而家假定你老公本身Nice底既,只限於對個女人皮毛好感,你要同你老公講,你介意佢同那女人Getting Close(如果你再唔停,Close一定係Getting More,你明我意思嘛?!而家已經明顯係Getting Close,你要防止More)
你唔好同老公講,你覺得個女人心懷不軌喎,因為你老公知道後好大可能對對方本來冇野都變心思思!

水晶宮

2019新春慶豚圓

Yumi86Wong 發表於 19-8-18 14:37
今曰更新d嘢。個同學仔媽咪老公長期出差,從未見過,職位頗高。今日我想吐我老公料,佢地其實有無交換電話 ...

介唔介意講吓
你老公幫左個女人D咩

老公長期出差已經係要小心個女人啦

大宅

我私下私訊你,我吾排除佢都有上e度睇喎

水晶宮

2019新春慶豚圓

Yumi86Wong 發表於 19-8-18 14:49

我私下私訊你,我吾排除佢都有上e度睇喎

OK PM 我

複式洋房

Yumi86Wong 發表於 19-8-18 14:23

你講得好啱,佢正正係一位好喜歡受人歡迎的人,而我c6份人都好nice。有次我都 ...

哦,原來係咁。即係你本身都識得個女人的

複式洋房

Yusum 發表於 19-8-17 20:32

世界上的確乜野都係有可能發生!但我會咁睇,人會變月會圓, ...

岩呀岩呀
所以預防好緊要
可以由樓主負責返接送小朋友嗎?
之後多啲同老公傾計,拎返佢注意力。
多啲讚老公欣賞老公(男人其實好易氹)

複式洋房

的而且確, 有d女人覺得自己好靚, 就算佢地未必對個男人有興趣, 但就係想證明自己有吸引力走去"了"男人。

我覺得你都要小心個女人, 暫時觀察下佢地有冇咩異樣先, 但千其唔好因為你自己有所懷疑而去話你老公/ 發佢脾氣, 咁會破壞你地感情。

其實可唔可以講下你老公幫左個女人D咩?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊