夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

男人出軌既徵象
收埋個電話

複式洋房

民間記者amy 發表於 19-8-17 19:21
男人出軌既徵象
收埋個電話

機不離身

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

男人出軌既徵象
收埋個電話

成日加班
夜返
交功課都少…………
月光很美麗☺

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

男人出軌既徵象
收埋個電話

再前傳可能(以男性的角度)....

太太忙忽略老公, 不欣賞老公, 給老公太多時間, 對老公經常發脾氣或不尊重, 令老公生厭沒趣, 令老公在家沒有重要性或歸屬感......

pkbkek    發表於 19-8-18 00:50

子爵府

2019勳章

回覆樓主:

姿整左,成日機不離手,少少事好易對你發脾氣,少左掂你

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

男人出軌既徵象
收埋個電話

夜返

別墅

siuling0119 發表於 19-8-18 16:04
姿整左,成日機不離手,少少事好易對你發脾氣,少左掂你

講得好啱呀, 我發現我老公有小三, 之前都係咁㗎, 小返嚟屋企, 成日機不離手入廁所, 有時仲分開房瞓, 仲要好姿整, 買好多生,髮用品面膜面霜, 仲要好小點我, 我就開始發覺係有啲問題啦, 之後再check佢電話, 結果真係有小心, 有曬相, 佢都認咗

侯爵府

2019新春慶豚圓

PTMCYS 發表於 19-8-17 22:59
再前傳可能(以男性的角度)....

太太忙忽略老公, 不欣賞老公, 給老公太多時間, 對老公經常發脾氣或不尊重, ...

分享下,我成日返屋企時都見到隔離架車有個男人係車度坐,有時我出去食宵夜到返黎佢都未走,一般都12, 1 點,心諗點解成日都唔返屋企?有日同個男仔fd 講起,佢話:返屋企覺得有壓力唔開心咪坐到屋企人訓先返去囉,我以前都係咁 其實都幾灰。。。

複式洋房

仲有 少交功課

複式洋房

男人出軌既徵象
收埋個電話

要瞞個老婆可以有好多方法:
1. 岀多部電話,買張太空卡。如嗰部電話長期放公司,你點check?
2. 攞下晝半日假。朝早照起身返工,或者同埋老婆食lunch先去見女朋友。準時放工時間走人,果度都有四個鐘啦,然後返屋企交人。
意思係,俾老婆發現到有蛛絲馬跡嘅,其實個男人已經唔在乎老婆嘅感受,唔在乎會唔會離婚,唔在乎做到岀哂面。明嗎?

複式洋房

回家有香水味,有冇JM發現過,但C6死都唔認

別墅

機不離身
貪靚左
驚比你睇到電話

大宅

講得好好。有心出嚟玩既男人唔會用 whatsapp, 會用 v7, tg, etc...再 hide 起個 icon. 會影定相同 fd 夾定口供再 send 俾你做時間證明。會 keep 得自己好 fit. 玩家會對老婆好,唔好以為係好事,因為佢想俾你 feel 到佢對你及頭家好自己身無屎。做女人信自己直覺唔好太信男人。出得嚟玩第一次身痕了,會唔出去玩?只係收得更埋,一切會係場戲。要揭發事件真相?恐怕你接受不了,自以為聰明的蠢女人。

複式洋房

機不離身係一定既, 而且一齊食飯時手機mon 會向下。
電話轉做指紋解鎖, 之前係入pw。
成日打比佢, 好多時唔會唔聽或者直情唔通, 之後先打返比我。
放假電話響, 如果我係佢隔離, 佢會好似唔想比你睇到係邊個打黎; 有時仲會唔接電話, 話係廣告電話所以唔聽。

侯爵府

BK Milk勳章

我前夫有以下症狀
1)多咗部電話(emoji)
2)冇親密行動
3)常加班,唔返屋企
4)大話連編
5)俾少咗家用,成日話俾公司「打扎」數
6)同我講嘢唔敢直望我,怕我篤爆佢大話
7)分開瞓

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

男人出軌既徵象
收埋個電話
高手唔會甘做

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

回覆 skybiebie 的帖子

我曾經都試過...一聽見回家就好頭痛, 坐到D人走哂先番去訓
我有最好的人在心中.....

複式洋房

機不離手,沖涼訓覺都袋住

複式洋房

約會空姐 發表於 19-8-20 01:57
要瞞個老婆可以有好多方法:
1. 岀多部電話,買張太空卡。如嗰部電話長期放公司,你點check?
2. 攞下晝半 ...

有好多出軌既男人瞞得好實㗎, 因為佢哋好理性,知道自己想要咩,根本唔會有徵象,假如老婆有少少懷疑,即刻斬欖

複式洋房

回覆樓主:

交功課變少…………

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊