親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

22/8想一家大小(4人)去dream world玩一日,我見klook$192包車,請問call grab去抵d定包車呢?klook係咪來回接送呀?我未試過klook包車,乜都唔識,求解答!謝謝!

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

bunbun1972 發表於 19-8-18 08:08
22/8想一家大小(4人)去dream world玩一日,我見klook$192包車,請問call grab去抵d定包車呢?klook係咪來回 ...

klook 192包車應該係單程, 來回你即係要買2次, 我上次去 dream world係 call grab, 每程大約hk100 左右

複式洋房

魔怪媽媽 發表於 19-8-18 09:59
klook 192包車應該係單程, 來回你即係要買2次, 我上次去 dream world係 call grab, 每程大約hk100 左右 ...

咁grab咪抵好多?

複式洋房

回覆樓主:

如果call grab,走時樂園附近多唔多車call架?

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

bunbun1972 發表於 19-8-18 10:26
如果call grab,走時樂園附近多唔多車call架?

走時 call車都方便, 好快有車到

wcpcelia    發表於 19-8-19 09:25

複式洋房

魔怪媽媽 發表於 19-8-18 10:34
走時 call車都方便, 好快有車到

多謝你解答!

翡翠宮

bunbun1972 發表於 19-8-18 10:35
多謝你解答!

唔洗客氣 你驚等太耐,可以走之前 call定車, 車入到大門口都要5-10分鐘

首頁

尾頁

跳至