1-3歲

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019新春慶豚圓

請問有無人試過上呢間playgroup ?好唔好?或者有無其他playgroup 介紹?沙田區的

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

melodykks 發表於 19-8-18 10:06
請問有無人試過上呢間playgroup ?好唔好?或者有無其他playgroup 介紹?沙田區的
...

我覺得幾好喎,因為我仔仔都係果度上過,而且每位老師都好有愛。
我見佢好似黎緊會有優惠呀,你可以上佢fb望下。另外你可以去試堂

複式洋房

...

環境,老師都幾好!系貴(emoji)
大圍Play Art Kids平,抵玩

複式洋房

2019新春慶豚圓

吳空 發表於 19-8-18 20:16
我覺得幾好喎,因為我仔仔都係果度上過,而且每位老師都好有愛。
我見佢好似黎緊會有優惠呀,你可以上佢fb ...

已經book左試堂,不過見佢而家又做緊優惠好抵,不過都係去試下先

複式洋房

2019新春慶豚圓

te_amo 發表於 19-8-21 22:46
環境,老師都幾好!系貴(emoji)
大圍Play Art Kids平,抵玩

大圍果間同呢間差唔多?

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

melodykks 發表於 19-8-24 09:22
已經book左試堂,不過見佢而家又做緊優惠好抵,不過都係去試下先

最緊要睇下你小朋友鐘吾鐘意,鐘意既學野都快啲呀

複式洋房

2019新春慶豚圓

吳空 發表於 19-8-24 09:25
最緊要睇下你小朋友鐘吾鐘意,鐘意既學野都快啲呀

真係要試過先知(emoji)

別墅

2019勳章

...

陪仔試過一堂,覺得麻麻地。我上12-18m,感覺是老師在表演唱歌,無嘢學。同時期我試過石門另一間whale land playgroup,好好多。不過時間唔夾所以上唔到。

複式洋房

2019新春慶豚圓

dannkungbb2012 發表於 19-8-24 21:05
陪仔試過一堂,覺得麻麻地。我上12-18m,感覺是老師在表演唱歌,無嘢學。同時期我試過石門另一間whale lan ...

問左你果間,佢話1.5歲先開始,仲係星期日既班呢

複式洋房

2019新春慶豚圓

melodykks 發表於 19-8-28 14:56
問左你果間,佢話1.5歲先開始,仲係星期日既班呢

仲係無得星期日上

大宅

...

我仔返咗半年,地方都算大,跟phobe老師,老師有愛心,如果撞啱做優惠就好抵讀,試過65折

複式洋房

2019新春慶豚圓

ss_1012 發表於 19-9-1 05:40
我仔返咗半年,地方都算大,跟phobe老師,老師有愛心,如果撞啱做優惠就好抵讀,試過65折
...

有做緊優惠,4人或以上先先有65折,不過我想先試堂先,到時唔知仲湊唔湊夠人

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
回覆 melodykks 的帖子

普通,冇特別。有時會突然好多bb 一齊上堂。
而且報堂時候應承bb 夠年紀就會升班學多d野,點知違反承諾,話要繼續報先可以升班。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊