自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

fatchu@home 發表於 19-8-19 09:23
我當年都係睇我們戰鬥吧開始鍾意佢 佢嗰時細個仲好笑 又傻更更 ...

唇齒王
白找魚
真係想哮佢個頭
盒...盒...盒....盒...

翡翠宮

KUDOS 發表於 19-8-19 09:49
呢度好似好多JM唔識佢,唔明點解Do姐咁like佢,等我講吓我先,我認識佢係因為Sammi同佢合唱首歌,好奇佢係 ...

講開呢隻合唱歌,Sammi接受Do姐訪問時都話,開頭只係想叫Jackson rap一段,點知佢勁好人,做好成隻歌仲有唔同版本比佢參考,所以呢隻歌唔止feat. 有佢名架!

翡翠宮

李豆豆 發表於 19-8-19 09:50
真係唔黎bk都唔知佢係邊個,唔怪得個look咁韓星

有時間的話可以了解下佢,支持下一個為夢想付出所有嘅香港後生仔。

珍珠宮

KLBB 發表於 19-8-19 08:58
佢成日都素顏上節目我好鐘意佢素顏,但有時我都覺得得唔該你梳梳個頭先,但感覺好鬼man:h ...

這幅相man好多,好過昨晚DO姐節目,化粧太厚粉喇,油頭粉面韓仔look反而麻麻地!

男爵府

KUDOS 發表於 19-8-19 09:49
呢度好似好多JM唔識佢,唔明點解Do姐咁like佢,等我講吓我先,我認識佢係因為Sammi同佢合唱首歌,好奇佢係 ...

佢真係好努力,我從未咁心痛一個明星,但佢好值得人支持,性格又好人品又好!佢值得更好!希望佢可以開開心心做音樂做佢鐘意嘅嘢

翡翠宮

Iceheart 發表於 19-8-19 09:58
唇齒王
白找魚
真係想哮佢個頭

我都好鐘意佢講"擺爪瘀" !!笑死我!!明明讀左段韓文仲問其他人係咩意思!好可愛!

翡翠宮

karshing 發表於 19-8-19 10:12
這幅相man好多,好過昨晚DO姐節目,化粧太厚粉喇,油頭粉面韓仔look反而麻麻地!
...

佢果日出席完佢個蠟像開幕禮,所以有化妝。

子爵府

fatchu@home 發表於 19-8-19 09:19
Do姐鐘意左佢好耐架喇,佢都話鐘意Jackson果種鐘意,係唔同其他人架,所以今集勁好笑,未見過Do姐咁偏心 : ...
係DO姐個樣. 真係發晒姣.含春咁.. 個樣勁搞笑.

之後去返農夫個邊好大落差.. 個對比真係好搞笑...

珍珠宮

完全唔識佢

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好搞笑,Do姐好偏心

珊瑚宮

2024年龍年勳章

fatchu@home 發表於 19-8-19 10:12
有時間的話可以了解下佢,支持下一個為夢想付出所有嘅香港後生仔。 :fortunate ...

首先要得閒睇返呢集do姐先

珍珠宮

好一個正面陽光男孩,積極、努力做好自己。
希望多d年青人都有呢種態度,取代怨、罵、hea、暴

男爵府

Iceheart 發表於 19-8-19 09:58
唇齒王
白找魚
真係想哮佢個頭

其實呢⋯⋯我完全聽得明佢啲普通話,我諗比我都係咁讀

不過呢幾年佢進步左好多啦

男爵府

回覆樓主:

我識佢都係因為do姐,do姐成日係口水度提Jackson

男爵府

andyan324 發表於 19-8-19 09:38
所以佢兩個身體麻麻
成日都發燒都繼續工作

好心痛佢,咁努力咁辛苦,成日病住咁出席節目

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

loved 發表於 19-8-19 10:36
好一個正面陽光男孩,積極、努力做好自己。
希望多d年青人都有呢種態度,取代怨、罵、hea、暴 ...
Totally agreed

男爵府

JAlove 發表於 19-8-19 10:40
其實呢⋯⋯我完全聽得明佢啲普通話,我諗比我都係咁讀

不過呢幾年佢進步左好多啦

佢宜家嘅普通話講得勁好啦講得完全冇問題,好過極大多數港星,佢好有語言天分

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

呢集好好笑,我同阿囡都笑唔停,Do姐偏心到出曬面,農夫寸到Do姐無聲出
I 大蚊豬   

翡翠宮

quincy00 發表於 19-8-19 10:25
係DO姐個樣. 真係發晒姣.含春咁.. 個樣勁搞笑.

之後去返農夫個邊好大落差.. 個對比真係好搞笑...

其實佢果種鐘意,似我呢種咁,好似亞媽想有個咁嘅仔多過想佢做男朋友或老公。

侯爵府

畀面勳章

fatchu@home 發表於 19-8-19 09:23
我當年都係睇我們戰鬥吧開始鍾意佢 佢嗰時細個仲好笑 又傻更更 ...

我果時係睇Roommate時開始鐘意佢
如果明亮的光線使你雙眼再也看不見
我的愛能把你帶回家

首頁

尾頁

跳至