親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2大2小住名古屋站,有無人join 過 kkday,klook 或其他的一天團,想要中文團,可否分享下

子爵府

回覆 tlhsa 的帖子

有冇人join過呀

大宅

tlhsa 發表於 19-8-18 22:38
2大2小住名古屋站,有無人join 過 kkday,klook 或其他的一天團,想要中文團,可否分享下 ...

剛剛7月份join過klook高山白川鄉一日遊,我自己覺得ok架。時間及導遊都滿意。

男爵府

我join過Yokoso Japan 的 1 day tour,名古屋出發 去高山和白川鄉,日本人司機和領隊(只是負責集合、上車), 包lunch . 到每一地方下車後自己自由行、準時上返車。ok ,妥善的。

wcpcelia    發表於 19-8-21 09:39

Pajamama is learning to be a good mama ^o^

別墅

我8月頭跟KKday去,導遊講普通話,都ok㗎!

大宅

回覆樓主:

今年二月份跟KKday參加左白川鄉、高山一天團,報名嗰陣時見$500以上就-9,我就分開咗兩張單報名。
第一次跟一天團,集合嗰日勁多本地人跟一天團去,又勁多團,不過都好容易搵,團包午餐,好食!當日有落雪所以好靚,整體都唔錯

***帶團2個人,1個講日文另1個講國語

子爵府

虎到金來勳章

tlhsa 發表於 19-8-18 22:38
2大2小住名古屋站,有無人join 過 kkday,klook 或其他的一天團,想要中文團,可否分享下 ...

join kkday 唔包 lunch。留白川鄉時間多d. 普通話導遊, 大車, ok.

首頁

尾頁

跳至