烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想買個多功能煮食鍋,見到網上畫bruno 同 gemini 都有出,個樣都差不多 .請問有無人用過?想問下好唔好用?值唔值得買?睇落去就好simple 有無人推薦?多謝🙏🏻
[img]blob:https://www.baby-kingdom.com/ea473307-f216-43b7-b985-b38f10fb4edc[/img][img]blob:https://www.baby-kingdom.com/6ad2d15f-1af7-4838-ad1a-50f296715895[/img]

公爵府

Tulipppilut 發表於 19-8-19 07:10
想買個多功能煮食鍋,見到網上畫bruno 同 gemini 都有出,個樣都差不多 .請問有無人用過?想問下好唔好用? ...
好用。我最初係貪好玩買的,用落發覺用途甚廣,連我老公都話我買咁多"玩具",呢個使用率最高

複式洋房

我自己是用 b 牌,覺得好用 :)

複式洋房

mugtaitai 發表於 19-8-21 04:48
好用。我最初係貪好玩買的,用落發覺用途甚廣,連我老公都話我買咁多"玩具",呢個使用率最高
...

請問你係邊度買? 平時主要會整咩

公爵府

Tulipppilut 發表於 19-8-23 04:55
請問你係邊度買? 平時主要會整咩
我係去美國用的,所以直接從日本買
整過好多嘢:煲仔飯、打邊爐,煎扒、蘿蔔糕小丸子、迷你煎堆仔、等等等等,Bruno 有食譜書,我有時跟鬼嫁同維維媽

民房

幾好用

男爵府

facebook 有bruno 既group, 入面好多食譜分享, 我成日跟住整

首頁

尾頁

跳至