時政擂台

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

昨日遊行僥倖冇衝擊,民陣即串嘴兼入紙8.31遊行往中聯辦,話「話如果警方有智力理解難禁市民參與遊行的事實將不會反對」云云。

入咩紙呀入唔入都一樣

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

回覆樓主:

點解哩條人妖仲未被人拉ga?見到佢想嘔!

侯爵府

好憎呢個人呀!成日搞搞震。

男爵府

stellababe 發表於 19-8-19 12:49
昨日遊行僥倖冇衝擊,民陣即串嘴兼入紙8.31遊行往中聯辦,話「話如果警方有智力理解難禁市民參與遊行的事實 ...

點解咁多外表斯文人、一些基督徒,甘願被呢d冇道德典範嘅人帶領?費解

男爵府

批吾批都去遊行,把炮咪吾好申請,扮咩嘢啫,人妖杰 !

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

警察可以批出,不過就必須強調如有人衝擊中聯辦,必嚴正執法,後果自負!

男爵府

見到呢個人渣就想嘔

侯爵府

昨日遊行僥倖冇衝擊,民陣即串嘴兼入紙8.31遊行往中聯辦,話「話如果警方有智力理解難禁市民參與遊行的事實 ...

由得佢啦!佢要去死唔通唔俾咩?

珍珠宮

仲想迫中央出解放軍

琴日咁既表現,中央係唔會為香港出解放軍或武警,由得香港自己炒爛

男爵府

回覆樓主:

麻木了

侯爵府

學聯學民致習總公開信:689毀中國夢
https://www.youtube.com/watch?v=V4hFbawsI28
尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

公爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主

真係好鬼憎見到佢個樣

子爵府

死人妖,唔玩唔安樂

大宅

好煩呀! 係咪靜下都唔得

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

點解要去中聯辦??玩野
總有離別的時候

侯爵府

三分鐘懶人包 溫故知新 人大831是什麼?(中文字幕)

https://www.youtube.com/watch?v=_UwvebE2azc
尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

侯爵府

《視點31》人大8.31框架 種下自主思潮(RTHK31:30/8/2016)

https://www.youtube.com/watch?v=zItZXpcJg4U

珍珠宮

死人妖,不如派個卧底hehe去攪掂佢,不過就犧牲一個幹探囉

D..D    發表於 19-8-19 18:46
jnc.    發表於 19-8-19 15:34
vpo0615    發表於 19-8-19 15:14
小菜豆    發表於 19-8-19 13:17

子爵府

昨天不衝擊,就是為了爭取更多支持者,和脅迫警方不能再反對遊行,

侯爵府

200 幻人,明了嗎?

首頁
12345...6

尾頁

跳至