自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

官方直送係咪一定係4px? 因為我選了住宅地址,運費寫49 ,下單前完全無提及送住宅要額外20,早知揀順豐集運去自取點仲方便

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

Cookingbeauty 發表於 19-8-19 15:43
官方直送係咪一定係4px? 因為我選了住宅地址,運費寫49 ,下單前完全無提及送住宅要額外20,早知揀順豐集運 ...

四方 超級無敵衰,我件貨遊咗廿十幾日先到手,中間係店家幫摧幾次,我自己又摧幾次,送貨日子一拖再拖⋯一次搞掂我 無下次

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

Cookingbeauty 發表於 19-8-19 15:43
官方直送係咪一定係4px? 因為我選了住宅地址,運費寫49 ,下單前完全無提及送住宅要額外20,早知揀順豐集運 ...

係,因為寄出境 淘寶系統自動轉換入四方集運,我中了招問完先知

大宅

回覆樓主:

我一早已blacklist 4px, 原來依家官方直送改了4px, 無下次!

wcpcelia    發表於 19-8-21 12:11

大宅

回覆樓主:

都係揀番順豐集運穩陣d

wcpcelia    發表於 19-8-19 16:39

珍珠宮

回覆樓主:

上門住宅係要收廿蚊,我用普通官集自提,地址係多寶,好好用,每次集五六間,多數一星期就到

大宅

oceandeepsea 發表於 19-8-19 17:15
上門住宅係要收廿蚊,我用普通官集自提,地址係多寶,好好用,每次集五六間,多數一星期就到
...

因為佢寫49直送上門,無標明送住宅要額外20,可能我誤會了直送上門意思
平時集運我用神州,都好好,今次呢件大大地先揀直送,但仲煩過集運自取

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Cookingbeauty 發表於 19-8-19 17:19
因為佢寫49直送上門,無標明送住宅要額外20,可能我誤會了直送上門意思
平時集運我用神州,都好 ...
住宅費已經收左好多年, 差不多間間集運都有收。
請不要跟我打招呼, 也不要給我發廣告, 一定會舉報, 請不要騷擾, 多謝合作。

大宅

回覆樓主:

因為我試過俾商家運費,已包送上住宅

子爵府

2019新春慶豚圓

Cookingbeauty 發表於 19-8-19 17:19
平時集運我用神州,都好 ...

住宅附加費一向都冇包係運費,要另外俾

民房

2019新春慶豚圓 睛靈勳章 陪月勳章 畀面勳章

直送定到左倉再集運上門派?

大宅

小軒軒 發表於 19-8-19 20:27
直送定到左倉再集運上門派?

直送,落單後直接送上門,不用自己安排集運

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊