自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

bemiu_uncha 發表於 19-8-20 08:56
比咗你,收唔到再話我知啦

收到

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆 bemiu_uncha 的帖子

想知資料,唔該你!

侯爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 +5熱血勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kinchioscar 發表於 19-8-20 15:21
回覆 bemiu_uncha 的帖子

想知資料,唔該你!

比咗你喇,睇下收唔收到啦

侯爵府

bemiu_uncha 發表於 19-8-19 16:37
星期六先去完韓式影樓影特區護照相,包執相及soft copy,仲print 1打相比你拎走,都係$150

特區護照可以唔駛帶相喇,佢的自助申請機而家有拍照功能(免費)!

子爵府

Angel_Rose 發表於 19-8-19 16:16
我想起,以前讀書時,中二的學期尾學校搞$10/1打證件相,個個都影到超核特,戴眼鏡嘅同學,有人影到比上鏡框遮住 ...

我學校仲衰啊,有年「突擊影相」,早會完左突然話影相!
晨早流流,個個未訓醒咁樣,面色倉白,鬼咁樣!冇俾人準備,「12,卡,下位」下?影左架喇!
最後個個都影到不知所謂可能有媽咪鬧,下年冇呢啲事!

子爵府

Minnacat 發表於 19-8-20 15:44
特區護照可以唔駛帶相喇,佢的自助申請機而家有拍照功能(免費)!
好喎可以影幾多次?

侯爵府

去過快圖美影,真係超樣衰

男爵府

bemiu_uncha 發表於 19-8-19 16:37
星期六先去完韓式影樓影特區護照相,包執相及soft copy,仲print 1打相比你拎走,都係$150

Where?

侯爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 +5熱血勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

aw07044780 發表於 19-8-20 16:16
Where?
check pm

珍珠宮

Msolivialeung 發表於 19-8-20 15:59
我學校仲衰啊,有年「突擊影相」,早會完左突然話影相!
晨早流流,個個未訓醒咁樣,面色倉白,鬼咁樣!冇 ...
咁真係好衰喎,早少少通知聲吳得嫁咩

講開突擊影相,我都有件往事,當年讀緊中一,你知啦,女仔影班相會做好準備嫁麻,例如平時吳札頭嘅,會札下孖辮,總之就同平時吳同啦,果日早會,無啦啦台上老師講陣間影班相的安排,我們勁驚訝,咁突然有無搞錯呀,早一日通知大家做準備好難咩,有幾個女同學因為無裝扮,喊左出黎話吳想影,班主任都幾口賤下,佢鬧果幾個女同學,係呀,我特登吳通知你地嫁,通知左你地呀,咪又係乞丐咁款去影相,你地扮吳扮都係乞丐樣嫁啦,咁我通吳通知你地都無分別啦

珍珠宮

醒目開學勳章

我passport 相都影得好差

男爵府

之前趕住整PP
是旦搵間影
最後影出黎 勁樣衰 尖面變圓面
唔知佢點做到
仲要係咁話 未必得架 你化到咁濃妝 痴痴地

子爵府

Angel_Rose 發表於 19-8-20 16:25
咁真係好衰喎,早少少通知聲吳得嫁咩

講開突擊影相,我都有件往事,當年讀緊中一,你知啦,女仔影班相會做好準 ...
嘩,咁賤既把口!
佢哋咪就係唔想我地準備囉!
又黑心又無聊!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

同意,我剛去了旺角中旅社入面的即影即有,嘩,真係樣衰都爆,zoom大頭,除眼鏡,仲要露耳仔

wcpcelia    發表於 19-8-21 10:55

侯爵府

好媽媽勳章

Chickentailbun 發表於 19-8-19 17:43
最老土係晒出黎顏色又暗又慘白,好啲x人相咁。

我女幾年前影證件相,諗住近近地影咗佢,影到塊面又白又青,咀唇又白,嚇死人,嬲到我丫,我即刻再俾錢去過第二間影

大宅

回覆樓主:

我喺快圖美影回鄉證相,影到頭同下巴都無左,樣衰到唔想攞出嚟過關

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

popocat 發表於 19-8-19 16:50
最樣衰係回鄉咭嗰張相,又要露耳、露眼眉,又唔準笑
回鄉証可以微笑。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

琥珀宮

Angel_Rose 發表於 19-8-19 16:16
我想起,以前讀書時,中二的學期尾學校搞$10/1打證件相,個個都影到超核特,戴眼鏡嘅同學,有人影到比上鏡框遮住 ...

伯爵府

回覆樓主:

上星期帶阿女係屋企附近普通影相店影中一學生相,雖然唔係好靚,但當係交比班主任存檔OK架!($50一打,仲有隻細CD附送)

首頁

尾頁

跳至