自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

會員hoiching0023你究竟點解要咁做? 對單親版會員造成滋擾, 又要我逐個post去delete!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 可樂魚 於 09-5-10 23:35 發表
會員hoiching0023你究竟點解要咁做? 對單親版會員造成滋擾, 又要我逐個post去delete!

咩人都有....

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

但..........我想問吓, 咩D舊POST唔可以了出黎再傾嘅咩? 有咩問題? 多口問吓咋.........

大宅

剛才見個topic樓主不開心

我想去回應了

想reply之際見個post 07年...... =0=

Ģ仔’ ƒoŏlĩsħ媽咪

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

一個共同點...

全部都係送出物資的文章
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

王國長老

王國長老

妳可以去睇下, 佢將07年人地送物資出黎既post全部用 去回應.

第一, 佢根本唔係討論.
第二, 佢對版面造成洗版效果, 對其他會員非常不便.
第三, 單親版早已禁止送出物資, 點解仲要挖呢d舊post出黎?

我仲未跟晒, 其他會員話佢洗版洗左三版, 咁我今晚有排delete!

我會考慮向超版投訴!

公爵府

最大問題係呢位會員唔係真心去回應個 post, 而係似想推d舊post出黎多, 因為佢只係用表情符號出post~

原帖由 kc_01k 於 09-5-10 23:39 發表
但..........我想問吓, 咩D舊POST唔可以了出黎再傾嘅咩? 有咩問題? 多口問吓咋.........

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

想快d變資深會員????

翡翠宮

原帖由 可樂魚 於 09-5-10 23:43 發表
妳可以去睇下, 佢將07年人地送物資出黎既post全部用 去回應.

第三, 單親版早已禁止送出物資, 點解仲要挖呢d舊post出黎?

我仲未 ...

啊, 咁又係奇怪D喎, 我以為佢係了出黎討論D有用OR有興趣話題添. 如果全部係舊嘢仲要得個去回應, 真係K形.

翡翠宮

原帖由 幸福黃太太 於 09-5-10 23:44 發表
最大問題係呢位會員唔係真心去回應個 post, 而係似想推d舊post出黎多, 因為佢只係用表情符號出post~

真係咩怪人都.............

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 可樂魚 於 09-5-10 11:43 PM 發表

我仲未 ...

以小兔介定

呢個人完全係呃post

例如樓主問食咗(食反)未

只回表情符號/多謝分享

你覺得算唔算呃post

呢單嘢如果係我果邊的網站

一早ban咗佢
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

自從做左版主留意多左唔同版後,發現唔少新會員勁呃post,打公仔符號都算,仲要係亂用公仔(如個topic係講緊正經野嘅佢就整個 ),有d就回n咁多個好文分享topic,入去打個thx,連續至少7、8個,過一排即見佢地係二手賣野。

最近有單經典舉報,就係有會員pm我投訴好文分享入面有篇簡體字三級廣告文章,入面有會員係度打thx,投訴個位會員係度問其他人究竟有冇睇過d文章,然而仍有會員係度繼續打thx
盡我一己之力,發放正能量!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 召藥師 於 09-5-10 23:56 發表
自從做左版主留意多左唔同版後,發現唔少新會員勁呃post,打公仔符號都算,仲要係亂用公仔(如個topic係講緊正經野嘅佢就整個 ),有d就回n咁多個好文分享topic,入去打個thx,連續至少7、8個,過一排即見佢地係二手賣野。

...

block左佢得唔得呢 ? 呢d人簡易簡直係擾亂公安

等待驗證會員

That member just joined in BK at 1/5.......

王國長老

王國長老

我仲洗緊佢d post

有d送物post, 佢連續出兩個 post當回應.

今次超版都幫我唔到, 就算ban左佢, 佢撈左上黎既post都唔會消失,嚴重阻塞版面, 一定要逐個人手清除.

點解咁大整古呀

王國長老

王國長老

超版大人, 麻煩妳地有時間幫幫手, 我一個人有排洗

水晶宮

原帖由 可樂魚 於 09-5-11 12:00 AM 發表
我仲洗緊佢d post

有d送物post, 佢連續出兩個 post當回應.

今次超版都幫我唔到, 就算ban左佢, 佢撈左上黎既post都唔會消失,嚴重阻塞版面, 一定要逐個人手清除.

點解咁大整古呀 ...

刪除該會員..

但應該只係大臣才可做到

王國長老

王國長老

原帖由 sonic04 於 09-5-11 00:02 發表

刪除該會員..

但應該只係大臣才可做到

係咪刪左佢, 佢回應個既post都會消失?
如果唔消失都冇用

男爵府

那人是新人來的, 09年5月1日才加入, 但不足10日, 現在已是"別墅"級.......犀利!!!
他不斷將舊的post搬前, 然後將新的post推後, 連07年送物件的post都回覆, 但只回"默認表情"的圖畫.
他一共洗了"單親天地"3-4版紙..........

可樂魚, 你估計今晚要攪幾耐? 鄧你慘......無覺好瞓!
這樣洗版, 加重別人的負擔, 亦攪亂版面, 希望唔好再有咁既情況出現啦!

水晶宮

原帖由 可樂魚 於 09-5-11 12:04 AM 發表

係咪刪左佢, 佢回應個既post都會消失?
如果唔消失都冇用

一般情況係會

但唔知b.k有無改過設定

你都係先刪文...

我果邊都發生過呢啲事

都攪咗我個鍾

首頁

尾頁

跳至